Fatih Terim'den Gökhan Töre açıklaması

Fatih Terim'den Gökhan Töre açıklaması

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Gökhan Töre ile ilgili basında çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim EURO 2016 Elemeleri kapsamında Çek Cumhuriyeti ile oynanacak mücadele öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Terim, Gökhan Töre hakkında bazı basın yayın organlarında çıkan ''silahlı saldırı'' haberleriyle ilgili konuştu.

Terim, olayın otelde değil gece kulübünde yaşandığını söyledi.

İşte Terim'in o açıklamaları:

"HATA YAPTIM ÖZÜR DİLİYORUM''

"Maçtan 24 saat önce değişik şeyler konuşmayı arzu ediyorum. Biliyorsunuz bu UEFA'nın resmi basın toplantısı dolayısıyla teknik konulara ağırlık vereceğim ama hepinizin merak ettiği, bugün gazetelerde yer alan bir konuya çok da zaman ayırmadan paylaşmak istiyorum. Türk Halkı'yla veya kendisini Türk hisseden herkesle; Logo'su röportaja hiç uygun değil, logosunda başka bir şey yazıyor ama röportaj logosuna uygun değil. Biz hatalı oyuncuları takımdan atmaya kalksak takım çıkaramayız. Ben bir hata yaptım evet özür diliyorum. 21 yaşındaki bir çocuğa sahip çıktım. Bu bir hataymış özür diliyorum."

"OLAY OTELDE DEĞİL, GECE KULÜBÜNDE OLDU"

"Bir sene öncesinde Şükrü Saraçoğlu'nda Hollanda'yla bir maç oynadık. Ve o maçı kaybederek Dünya Kupası'na gidemedik. O maçın sonrasında kampı dağıttık. Ben de tüm takımın performanslarına teşekkür ettim. Bu olay maçtan önce değil maçtan sonra oldu. Ve otelde değil gece kulübünde oldu. Biz maçın tekrarını seyredip kahrolurken, üzülürken, gece kulübünde başlayan bir hadisenin hiç yazıldığını görmüyorum. Sonra evet otelde de devamı gelmiştir. Ben bunu duymadım. Ne zaman Almanya'ya gittim. Ömer'den duydum olayı. Hiç tasvip etmediğim, kabul etmediğim bir davranış şekli. Ben de evlat sahibiyim bunu kabul edemem."

''SİZ HASTA MISINIZ?''

"Ben Adana ve Mersin'deki maç kadrolarını açıklarken olayı bilmiyordum. Almanya'ya gittiğimizde olayı öğrendim. Ben 19 Kasım'dan bu yana Gökhan Töre'yi milli takıma almadım. Bakıyorum ki arkadaşlar sizde tuhaf bir hastalık var. Burada olmayanları tenzih ediyorum. 2008 Çek Cumhuriyeti maçından önce anneleri konuşturup benim oğlumu oynatmıyorsunuz diye konuşturdunuz. Şimdi de oyuncunun babasını konuşturdunuz. Bu ülkenin milli takımı."

"TÖRE DİYE BİRİ KALMADI BURADA"

"Bu kadar eksiğimiz varken böyle yaparak insanların ruhunu yaralıyorsunuz. Şu anda Gökhan Töre diye biri kalmadı burada. Şu anda morali çok bozuk. Ben Hakan'a da Gökhan'a da, Ömer'e de sahip çıkarım. Hadi şimdi de konuşturun anneleri babaları..."

"ALLAH'IM BENİ DOSTLARIMDAN KORUSUN"

"Ben bu haberleri okuyunca "Tanrım beni dostlarımdan korusun" dedim. İnsan bir demez mi Fatih Hoca'yı 40 yıldır tanıyoruz. Bir dinleyelim nedir ne değildir. Acaba bunun arkasında ne gibi bir oyun vardır. Düşünebiliyor musunuz? Türk Milli Takımı'nın hocası maçtan 24 saat sonra bunları konuşuyor. Ama şunu soruyorum. Sizin oğlunuz Gökhan Töre gibi olsaydı onu engellemeli miydim? Biz diğer oyuncuları da biliyoruz."

"TÖRE 3 DEFA ARAYIP ÖZÜR DİLEDİ"

"Bu arada Gökhan Töre'nin minimum 3 defa arayıp özür dilediğini de bu insanlardan öğrenebilirsiniz. Ben korkacak değilim. Benim nasıl davrandığım da belli. Bu formayı hak etmeyenlere de bu formayı bir daha vermeyeceğim. Sağlık problemlerinde bizimle birlikte çalışan doktorlara da çok teşekkür ediyorum. 30 yıldır teknik direktörlük yapıyorum. Maçlardaki, kamplardaki, hadiselerden oyuncuları göndermeye kalkarsak takımda adam kalmaz. Benim tarzım, tavrım mümkünse kazanmaktır. Doğru neyse ben onu yaparım. İster babalar konuşsun ister anneler konuşsun. 8 sene önce konuşulan olayları bize tekrar reva görüyorsunuz. Hadise yanlış demiyorum. Ama bir araştırın arkasını"

"KAMPTA OLSA MÜDAHALE EDERİZ"

"Kampımızda olsa müdahale ederiz. Bir sorun bakalım nerede olmuş. Hangi gece kulübüymüş. Benim üzüntüm oyuncumda yaptığı tahribat. Bende böyle haberler tahribat yapmaz. Ben bunlara alışkın olduğum için bunlar beni güçlendirdi. Konuyu burda kapatıyorum. Bu çocukları üzmeyin."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.