Fatih Terim'den yenilgi yorumu

Fatih Terim'den yenilgi yorumu

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 1461 Trabzon'a elenen Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, oyuncularından daha iyi konsantrasyon umduğunu söyledi. Futbolcularına olan tepkisini ise soyunma odasına gitmeyerek gösterdi..

Galatasaray'ın 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup elendiği karşılaşma sonrası teknik direktör Fatih Terim önemli açıklamalar yaptı.

Rakibin iyi mücadele ettiğini belirten Terim; "Tüm 1461 Trabzon takımını kutlarım. Hakettiler. İyi mücadele ettiler. Ben üzüldüm ama asıl önemli olan oyuncularımızın üzülmesi. Üzülmeliler. İkinci yarı maça asıldılar ama biraz geç kaldılar." diye konuştu.

Karşılaşmadan ders çıkarmaları gerektiğini vurgulayan tecrübeli teknik adam; "Oyuncularımızın ve benim bir bahaneye sığınmamız yanlış olur. Rakibi tebrik etmek gerekir. Yapılması gereken budur. Oyuncularımıza bu bir ders olmalı. Her maç ciddidir. Herkes önemli dersleri bu karşılaşmadan çıkarmalı. Fenerbahçe hazırlıklarına yarın sabahtan itibaren devam edeceğiz. Ümit ederim ki; maçtan galip ayrılacak taraf biz oluruz." dedi.

Fatih Terim maçın ardından soyunma odasına girmediğinin de altını çizdi.



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.