Fatih Terim'in GS'ye 3 şartı daha var

Fatih Terim'in GS'ye 3 şartı daha var

Terim, yönetimden 3 transfer isteğinde bulundu

Gökhan'ın istikrarsızlığı ve Neill'in gidişi sorası stoper istedi. İlk aday Bosingwa.Cana'nın Lazio'ya gitmesinden sonra orta sahaya savaşçı bir oyuncu alınmasını istiyor.

Yıllardır süren kaleci krizini, FIFA sıralamasında dünyanın en iyi 7. kalecisi olan Muslera'yı transfer ederek çözen Cimbom'da 4 kilit bölgeye daha transfer yapılacak. Elmander, Selçuk İnan, Ceyhun ve Muslera'dan sonra Terim'in mutlaka takviye istediği bölgeler...

STOPER ALINACAK:

Gökhan Zan ile teknik direktör Fatih Terim bire bir görüşecek. Sözleşmesi sona eren Gökhan için kararı Terim verecek. Ancak her ne olursa olsun Fatih Terim stoper bölgesine kesinlikle takviye istiyor. Neill'in de gidişinin ardından G.Saray Yönetimi, savunmaya yabancı ve tecrübeli, geriden topu oyuna sokabilecek bir stoper takviyesi yapacak.

Listede ismi geçen isimlerden biri ise Portekizli Bosingwa. Bu ismi öne çıkaran nedenlerden biri ise Bosingwa'nın hem stoperde hem de sağ bekte görev alabilme özelliği. Hürriyet'in haberine göre; Terim'in iskelet kadrosunda yerini alan isimlerden birisi Selçuk İnan. Şimdi ise hedefte mücadeleci, savaşçı ve pres gücü yüksek bir ön libero var. Lorik Cana'nın da takasta Lazio'ya gitmesi sonrası bu bölgeye takviye vazgeçilmez oldu. Yönetim Kim Kallström'un üzerinde dururken, İsveçli futbolcu da G.Saray'a gelmeyi kabul etmiş durumda. Fatih Terim, daha iyisi olabilir konusunda çalışmalar yapıyor.

GOLCÜDEN DÖNÜŞ YOK

Klose'yi Lazio'ya kaptıran, Drogba'dan net yanıt alamayan G.Saray, Elmander'in yanına yıldız bir golcü takviyesi kararından vazgeçmedi. Milan Baros'un can sıkan sakatlıkları nedeniyle G.Saray Yönetimi, Çek golcüye bel bağlamak istemiyor. Bu yüzden listede Luis Fabiano liste başı. Taffarel, Sao Paulo'da bu transfer için temaslarda bulunuyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.