Fatih Terim ile Mancini Görüşmesi İptal Oldu

Fatih Terim ile Mancini Görüşmesi İptal Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan tesislerin açılış töreninde, Roberto Mancini ile Fatih Terim görüşemedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan 789 tesislik spor yatırımlarından yapımı tamamlanan 213 tesisin açılış törenine spor camiasından ünlü isimler de katıldı.

TERİM-MANCINI GÖRÜŞMESİ İPTAL

Türkiye'nin önemli kulüplerinin futbolcularından yöneticilerine kadar bir çok ismin yer aldığı törende beklendiği gibi Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini ile A Milli takım teknik direktörü Fatih Terim bir araya gelemedi. Öğlen saatlerinde basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim'in törende yer almadığı ifade edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım DemirörenTürkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay DemirelTrabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi ÖksüzGalatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, teknik direktör Roberto Mancini, futbolculardan Sabri Sarıoğlu,DanyBeşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Futbol Genel Direktörü Önder Özen, futbolculardan Oğuzhan ÖzyakupErsan Adem GülümFenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, futbolculardan KuytEmre Belözoğlu, Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, futbolculardan Isaksson ve Yalçın Ayhan, teknik direktör Mustafa Denizli, eski sporcular Rüştü ReçberRıdvan Dilmen ile İbrahim Kutluay da açılışta yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.