Terim: Allah şahidimiz hepimiz istiyoruz

Terim: Allah şahidimiz hepimiz istiyoruz

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Estonya karşılaşmanın ardından konuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Estonya galibiyetinin ardından  önemli açıklamalar yaptı.
 
 
 
"ALLAH ŞAHİDİMİZ..."
 
Deneyimli teknik adam yaptığı açıklamada, "Kontrol altına aldık. Çocukları  tebrik ediyorum. Şimdi tam bir santranç Romanya haberini aldık. Aynı anda  Hollanda'yı takip ediyoruz. Bizim için Hollanda'nın galibiyeti ve beraberliği de  önemliydi. Fenerbahçe Stadı'nda seyircimizle beraber bu play-off'u istiyoruz.  Çocuklar ve ülke bunu istiyor. Allah şahidimiz hepimiz istiyoruz. Bu ümidi  veriyoruz. Çocukları tebrik ediyorum. İşi basit hale indirgersek, galibiyetten  başka yolumuz yok. Bunu nasıl elde ederiz onun planını yapacağız. Caner için  üzgünüm. Her şeyde bir hayır var. Hollanda'yı yenecektik belki play-off'ta  oynamayacaktı" dedi.
 
"BURAK ATANA KADAR ÇIKARMADIM"
 
Burak Yılmaz hakkında sorulan soruya cevap veren Fatih Terim, "Burak iyi bir  golcü. Bunu her zaman söylüyorum. Bazen hatalarını da söylüyorum. Sevindim  atmasına. Golcüler atamadıkları zaman sıkıntı yaşar. Ben de onu atana kadar  çıkarmadım. Umut'la birlikte gol attılar. Önemli meziyetlerini kullanmalı. Şu  andan itibaren sevinç çok kısa. Kim sakat, kim oynamıyor onun hesabını yapıp  Allah nasip ederse hepimizin play-off'u kutladığı bir gece olur" diye konuştu.
 
TARAFTARLARA MESAJ! "EL ELE OLALIM"
 
Hollanda maçı hakkında görüşlerini dile egtiren Terim, "Bence Kadıköy'de şöyle  bir atmosfer olur, ülke Milli takımı sevdi. Bu beraberliğe bizim ihtiyacımız  var. Tarafı bir yana bırakıp Ay-Yıldızlı formalarla olmalıyız. Her hatayı  seyircilerimiz affeder, oyuncularımızın yanında olurlarsa biz herkesle başa  çıkarız. Atmosfer harika olacaktır. Kolay olmuyor ama biz de kolay gelmedik. Üç  maçta felaket bir stres yaşadık. Kolay değil bunlar. Romanya kendi sahasında  bize kaybetti ama hala şansını sürdürüyor. Kolay değil bu çocukların yaptıkları.  Bir de şöyle düşünelim, Hollanda maçına hiç bir iddiamız olmadan da çıkmak vardı. El Ele olalım şeklinde konuştu...

 



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.