Fatih Terim neden istifa etti dayak olayı neydi?

Fatih Terim neden istifa etti dayak olayı neydi?

Fatih Terim Milli Takım'dan istifa haberi ile gündeme oturdu. Spor dünyası bu son dakika istifayla çalkalanırken Fatih Terim kararını Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile yaptığı görüşmede aldı. Peki Fatih Terim niye istifa etti dayak ve mekan basma

Fatih Terim Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevinden istifa etti. Peki Fatih Terim neden istifa etti, Çeşme'de karıştığı dayak olayı ve sonrasında yaptığı açıklamalar nelerdi?

Fatih Terim'in istifa noktasına getiren Çeşme'de karıştığı bir olay oldu. Fatih Terim'in Alaçatı'da 'damatlarının dükkanını şikayet ettiği' gerekçesiyle kavgaya karıştığı iddiaları ortaya atılmıştı. Mekanı basılan Selahaddin Aydoğdu Terim'in işyerine yaptığı baskından dayak yiyerek ayrıldığını öne sürmüştü.

FATİH TERİM'İN AÇIKLAMASI
Fatih Terim de mekan basma olayını düzenlediği bir basın toplantısında kabul etmişti. Edepsiz bir teklife icabet ettiğini ifade eden Fatih Terim, şunları söylemişti;

-"Ailem ve ülkem çok çok büyük değerdir. Vazgeçilmezimdir. Onların hiçbirine laf söyletmeyeceğimi bilmeniz gerekir. Söylenirse de neler yapacağımı tahmin edersiniz. Bu değerlerime laf söylendiğinde gereğini yapmadığım olmamıştır. Türkiye Futbol Direktörü bunu yapmamalıydı diyenler var. İnanın bu konuda en hassas olan benim. Ali Dürüst'le de konuştum. Konuşmayacaktım ama doğruları anlatmak istiyordum".

 
REKLAM
ads by AdMatic

DAMADIMI TEHDİT ETTİLER
-"Bir baba her zaman ailesini korur. Bu uğurda ne olursa olsun, korur. Damadım Ahmet'in ablasına yapılan hakaret, tehdit ve taciz var. Benim haberim yoktu, kendileri halletmeye çalışmışlar. Edepsiz bir teklif aldım, ben de gereğini yaptım. Konu bitince de oradan ayrıldım.

-Memnun muyum, hayır. Hiç memnun değilim. Adımın böyle biriyle anılmasından memnun değilim. Bu fotoğrafta yer almaktan memnun değilim. Ama ben masanın başında, çocuklarıma ben futbol direktörüyüm, bunu yapamam diyemem, ben böyle bir insan değilim. 
Fatih Terim olarak çok üzgünüm, futbol direktörü olduğum için de çok üzgünüm. Ancak maalesef bu olay oldu. Her zaman sevdiklerimi korudum, bundan sonra da koruyacağım.

-Açıkçası, ben o kişiyi olayı çözmik için aradım. Ancak aldığım cevaba karşı, daha da sinirlendim. Dostlarım aradı, gitmene gerek yok dedi. Ama ben gittim. Davete icabet ettim.

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.