Fatih Terim'in Real maçı açıklaması

Fatih Terim'in Real maçı açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, farklı Real Madrid yenilgisini değerlendirdi, sorumluluğu üstlendi..

Terim, maç sonrası konuştu."Taraflarımdan özür diliyorum"dedi ve günlerce konuşulacak bir açıklama yaptı, "Futbcular bazen şahsiyet mücadelesi yapmalılar, yapmaları gerekir. Futbolda bazen böyle durumlar vardır." şeklinde konuştu.

BÜTÜN KABAHAT BENİM
"Bu tip skorların arkasın çok fazla konuşulmaz belki ama 3 puanı ağır bir şekilde kaybettik. 32-33 dakika rakibin yarım pozisyonu yok, bizim 3-4 pozisyonumuz var. Hiç pozisyon yokken gol yiyoruz. Bu tip maçlarda Real Madrid'e karşı daha nasıl oynayabilirsiniz. Hava topuna çıkıyor gol oluyor, canımızı alıyor. İkinci yarıya iyi başlıyoruz, golü kaçıran biziz, onarılmaz bir hatayla 2-0 oluyor, oyuncular düşüyor. Böyle oynayıp 2-0 geriye düşerseniz o morali, fiziği kaldıracak durum yok. Ondan sonra bıraktılar. Az da oldu, fazla da olabilirdi.

Bize yazık, hakikaten yazık. Her şeyi tamam olan hatta fazlası olan takıma zaten az hata yapmanız lazım. Sizin hatalardan faydalanmanız gereken bir ortam ama ne kadar yapılmaması gereken şey varsa yaparsan cezayı keserler. 30 dakikaya söylenecek şey; böyle oynanır Real Madrid'e karşı.
Şunu herkes bilmeli; futbolun bazı kuralları var. Ne sadece koşmak, ne sadece mücadele etmek. Hepsi bir arada oluyor. Bu seviyede pardonunuz yok. Seyirciyi arkanıza almışsınız rakibi abondane etmişsiniz.

Sonuç olarak özür diliyorum seyircimden. Bütün kabahat benim. Oyuncularım bize yine lazım. Kimse unutmamalı ki oyuncular bazen şahsiyet düzenlemesi yapmalıdır. İlk defa yenilmiyoruz bunlar olacak. Seyirciden özür diliyorum. Reali tebrik ediyoruz. Dışarıdan gören kapalı oynadık, sağdan soldan gelip attılar der.

Umut ederim Drogba'nın bir şeyi yoktur ama yarın daha net belli olur.

İlk gol bana göre kırılma anıdır. Müthiş oynayan, oyunun tek hakimi olan, pozisyon vermeyen Galatasaray vardı. Böyle gol yerseniz bu duruma düşersiniz."

 ınternethaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.