Fatih Terim'e UEFA'dan davet

Fatih Terim'e UEFA'dan davet

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Elit Teknik Direktörler Forumu'na davet edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA tarafından Elit Teknik Direktörler Forumu’na davet edildi.

Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklamada, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino imzasıyla gönderilen davet mektubunda, teknik direktör Fatih Terim’in 5-6 Eylül tarihlerinde UEFA’nın Nyon’daki merkezinde bu yıl 14.’sü düzenlenecek Elit Teknik Direktörler Forumu’na davet edildiği bildirildi.

Açıklamada, organizasyonun ilk gününde, 2011-2012 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan gelişmeler üzerinde durulacağı, ayrıca 2012 UEFA Avrupa Şampiyonası’na teknik bir bakış açısıyla yorum getirileceği vurgulandı.

Forumun ikinci gününde ise ”Organizasyon ve Yönetmelikler” adlı konu başlığının ardından oyun kuralları ve hakemlerle ilgili ana konuların gündeme geleceği belirtildi.

Organizasyonun son başlığında ise teknik adamlar, çalıştıkları seviyede yönetim ve liderlik anlamında karşılaştıkları zorlukları ele alacaklar.

Daha önce 2002 yılında dördüncüsü düzenlenen UEFA Elit Teknik Direktörler Forumu;na davet edilen Fatih Terim, Nyon’daki toplantıda Arsene Wenger, Jose Mourinho, Vicente Del Bosque, Louis Van Gaal, Marcello Lippi, Fabio Capello, Carlo Ancelotti, Ottmar Hitzfeld, Klaus Toppmöller, Gerard Houllier, Jupp Heynckes, Javier Irureta ve Fernando Santos gibi önemli teknik adamlarla fikir alışverişinde bulunmuştu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.