İşte muhtemel onbirler

İşte muhtemel onbirler

Teknik Direktör Fatih Terim ve yardımcı antrenörleri, Beşiktaş'ın kadrosunda o ismi görünce çok şaşırdı.

 

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda önceki gün aşırı yağmur nedeniyle ertelenen Beşiktaş ile Galatasaray mücadelesi bugün oynanacak

İnönü Stadı'nda saat 20:00'da başlayacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek.

Fenerbahçe'nin de kazanmasıyla kritik hale gelen zorlu derbinin tüm ayrıntılarını Habername'de bulabilir; karşılaşmayı canlı alarak takip edebilirsiniz.

Bu sezon hiçbir derbiyi kazanamayan Beşiktaş, taraftarının desteğiyle bir ilke imza atıp zirve ile aradaki puan farkını kapatmayı umuyor. Tayfur Havutçu, takımına güveniyor. Galatasaray'ın hedefi ise büyük avantajını kaybetmemek. Sarı-kırmızılılarda eksik bulunmazken, Beşiktaş'ta Egemen ve Almeida cezalı. Egemen'in yerine Tayfur Havutçu, İbrahim Toraman'a şans verecek. Almeida'nın yokluğunda ise gol umudu Mustafa Pektemek olacak.

İŞTE 11'LER..

BEŞİKTAŞ
Rüştü Reçber
Hilbert
İbrahim Toraman
Sivok
İsmail Köybaşı
Quaresma
Fernandes
Ernst
Veli Kavlak
Simao
Mustafa Pektemek

GALATASARAY
Muslera
Eboue
Semih Kaya
Ujfalusi
Hakan Balta
Sabri Sarıoğlu
Selçuk İnan
Melo
Engin Baytar
Necati Ateş
Elmander

STAT: Fi-Yapı İnönü SAAT: 20:00
HAKEM: Hüseyin Göçek YAYIN: Lig TV - Rotahaber

YAĞMUR MAÇI ERTELETMİŞTİ

14 Nisan Cumartesi günü oynanması planlanan karşılaşma yoğun yağış nedeniyle oynanamamış, karşılaşma öncesinde son kontrolleri yapan ve zeminin futbol oynamaya müsait olmadığına karar veren hakemler iptal kararı almıştı. Türkiye Futbol Federasyonu da maçın 16 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da oynanmasına karar verdi.

BEŞİKTAŞ'TA İKİ CEZALI

Beşiktaş'ın Galatasaray ile yapacağı derbi maçında golcü Almeida'nın yanı sıra savunmanın önemli oyuncularından Egemen Korkmaz cezaları nedeniyle forma giymeyecek.

Ligin son haftasında Kardemir Karabükspor ile oynanan maçta kırmızı kart gören Almeida ve Egemen Korkmaz cezalı duruma düştüler. Bu iki oyuncu yarınki maçta takımlarını yalnız bırakacaklar.

KONUK EKİP EMRE'DEN YOKSUN

Galatasaray'ın, Beşiktaş derbisi öncesindeki tek eksiği kart cezalısı olan Emre Çolak.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasındaki Manisaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen genç futbolcu, karşılaşmada forma giyemeyecek.

Antrenmanda kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan, ancak daha sonra affedilen yabancı oyuncular Felipe Melo ve Albert Riera'ya teknik direktör Fatih Terim'in derbi maçta forma verip vermeyeceği merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.