Yazar Kabadayı’ya Hizmet Şeref Ödülü verildi

Yazar Kabadayı’ya Hizmet Şeref Ödülü verildi

Ankara Sanat Platformu Başkanı Sultan Özateş’in organize ettiği 3. Uluslarası Etkinlikte “Kültür, Sanat, Eğitim alanında yapmış olduğu verimli çalışmalarından dolayı, Yazar Fatma Çetin Kabadayı’ya Hizmet Şeref Ödülü, madalya, başarı belgesi takdim edildi

 

Ankara Sanat Platformu Başkanı Sultan Özateş’in organize ettiği 23 Temmuz 2016 tarihinde yapılan 3. Uluslarası Ankara Öğretmenevinde düzenlediği “İki Devlet Tek Millet” başlıklı etkinlikte Kültür, Sanat, Eğitim alanında yapmış olduğu verimli çalışmalarından dolayı, Yazar Fatma Çetin Kabadayı’ya Hizmet Şeref Ödülü, madalya, başarı belgesi takdim edildi.

 

Yüzlerce kişinin törende hazır bulunmasıyla İstiklal Marşı ve Azarbeycan milli marşının okunmasıyla başlayan törene çok sayıda şair, yazar sanatçı katıldı. Semazen gösterileri ve el sanatları sergisinin de yapıldığı tören sabah 11.00’den 18.00’e kadar devam etti.

 

 

Ödülleri Ankara Sanat Platformu Başkanı Sultan Özateş ve Azerbaycan Temsilci Başkanı Qalibe Ceferova takdim ederken Sultan Özateş tarafından hazırlanan 400 şairin katıldığı İki Devlet Bir Millet Antolojisinin tanıtımı da yapıldı. Eğitimci Yazar Fatma Çetin Kabadayı’nın “Kal Biraz Daha” isimli şiiriyle konuk yazar olarak katıldığı antoloji Türkiye çapında büyük ilgi uyandırdı.

(Fotograf: Ankara Sanat Platform Başkanı Sultan Özateş, Fatma Çetin Kabadayı,  Azerbaycan Temsilci Başkanı Qalibe Ceferova ve kıymetli kızı)

 

Ankara Sanat Platformu Başkanı Sultan Özateş açılış konuşmasında “Türkiye cumhuriyetinin varlığına, Türk halkının iradesine, demokrasimize, istiklalimize ve özgürlüğümüze yapılmış olan saldırı ve darbe teşebbüsünü kınıyorum, Milli iradeye sahip çıkmak en büyük sorumluluktur.

Hain olan yüreklerin affedilmemesi ve bir daha böyle bir olayın yaşanmaması niyazımla

Ne Mutlu Türküm Diyene!  ” diyerek duygusal anlar yaşattı.

Birçok şair yazar sanatçı ve medya başarı ödüllerinin de verildiği programa katılımcıların mutluluk ve hüzünle ayrıldığı görüldü.

Yazar Kabadayı “Böylesine büyük bir organizasyonun hazırlamak ve kusursuz sunmak büyük yürek ve emek ister. Sultan Özateş gönüllerin sultanı olmuş kocaman bir yürek. Kendisine şahsıma layık gördüğü bu anlamlı ödül için şükranlarımı sunuyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin,” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.