“BENİM ŞAKACI BABAM” SAHNELENDİ

“BENİM ŞAKACI BABAM” SAHNELENDİ

İvrindi Eğitimci Tiyatrocular Grubu (İVETİG)tarafından hazırlanan “Benim Şakacı Babam” isimli tiyatro oyununun ilki İvrindi Vilayetler Hizmet Birliği Şehit Gediz Çivi Anaokulu’nun çok amaçlı salonunda miniklere sahne aldı.

İlgiyle izlenen oyuna Balıkesir İl Kültür Müdürü Mustafa ÇALTI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel, Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden Numan Özel, İlçe Eğitim Bir-Sen Başkanı Mehmet Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Güray Sülü de katıldı.

 

Oyundan önce flüt dinletisi ile çocukların karşısına geçen Kayrahan Kabadayı da çocuklar tarafından beğeni kazandı.

13-12-2018

"ÇOCUKLAR MUTLU OLSUN DİYE" sloganı ile birleşen  eğitimci tiyatrocuların performansları izleyenlerin takdirini kazandı. Fatma ÇETİN KABADAYI tarafından yazılan, İVETİG Tarafından yönetilen oyunda dokuz oyuncu rol aldı. Eğitimci Nazlı Aydınlık, Mehmet Emin Keklik, Seda Kuzu, Fatma Çetin Kabadayı, Serhat Doğan, ve Fatma Karaçal´ın yanı sıra Gülsüm Turan,  Sema Yiğit ve oyunda bütün şekerliği ile anaokulu öğrencilerimizden Büşra Su Karakavuk da yer aldı. Oyunda müzik sorumlusu Ebru Kılıç, Dekor kostüm sorumlusu Elif Karakavuk olarak bildirildi. Benim Şakacı Babam isimli oyunda Yaşlılara değer verme, çocuk sevgisi, şakanın yeri ve derecesinin önemi, arkadaşlığın kıymeti gibi konulara değiniliyor. Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organize ettiği ikinci gösteri ise Balıkesir YARIŞ ORTAOKULU´nda 22 Aralık´ta miniklerle buluşacak. 

13-12-2018

Oyunda çocuk rolünü oynayan Okul Müdürü V. Fatma ÇETİN KABADAYI "Balıkesir’deki etkinliğimize sadece miniklerimizi değil kendini çocuk hisseden, çocukluğuna dönmek isteyenleri de ve sadece Balıkesir´de ikamet edenleri değil, bizleri yalnız bırakmamak adına çevre ilçelerden de imkânı olan herkesi çocuklarıyla bekliyoruz," dedi.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

13-12-201813-12-2018

13-12-201813-12-2018FOTOGRAFLAR: HAKAN IŞIK13-12-2018

13-12-2018

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.