Fazıl Say 'vatan haini' çıktı

Fazıl Say 'vatan haini' çıktı

Hafta başında katıldığı televizyon programında önce muhafazakar kesime hakaretler yağdıran, ardından da arabesk müzik dinleyenleri vatan haini ilan eden piyanist Fazıl Say'ın, geçtiğimiz yıllarda arabesk müzik dinlediği ortaya çıktı

Katıldığı her programda muhafazakar kesime saldıran ve son olarak da haftabaşında katıldığı programda benzeri çıkışlarını sürdüren Fazıl Say, arabeks müzik dinleyenleri de vayan hainliği ile suçlamıştı.

Ancak arabesk müzik dinleyenleri vatan haini ilan eden piyanist Fazıl Say'ın, geçtiğimiz yıllarda Tepebaşın'daki gazinoda arabeks müzik dinlediği ortaya çıktı.

Programda 'Arabesk denilen iğrenç şeyi sevmemek vatanseverlik, sevmek ise vatan hainliğidir" diyerek arabesk dinleyenleri vatan haini ilan eden Say'ın arabesk müzik dinlediğini Hürriyet yazarı Onur Baştürk ortaya çıkardı. Baştürk, Fazıl Say'ın Tepebaşı’ndaki Cahide’ye sevgilisiyle sık sık gitiğini ve orada İbrahim Tatlıses’in “Ağrı Dağı”nın remiksinin sıkça çaldığını belirterek, "Kulaklarını tıkamadıysa, Say da dinledi o bam bam remiksi." dedi.

Arabesk dinleyerek 'Vatan haini' olduğu ortaya çıkan Fazıl Say'ın Onur Baştürk'e nasıl hakaret edeceği şimdiden merak konusu oldu...
 
KAYNAK: ROTAHABER 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.