Felipe Melo'yu yıkan haber!

Felipe Melo'yu yıkan haber!

Brezilya milli takımı koordinatörü Carlos Alberto Parreira'dan Felipe Melo'yu üzecek bir açıklama geldi.

2014'te evlerinde düzenlenecek olan Dünya Kupası için hazırlıklarını sürdüren Brezilya 5 Mart Çarşamba günü Güney Afrika ile bir dostluk maçı oynayacak.

"Bir şeyler deneme zamanı değil"

Brezilya teknik direktörü Luis Felipe Scolari'nin bu maç öncesi açıkladığı aday kadroda son dönemde Galatasaray'daki performansıyla oldukça dikkat çeken Felipe Melo'nun da olması bekleniyordu. Fakat Scolari Melo'yu kadroya çağırmadı ve Melo'nun Dünya Kupası hayalleri bir anlamda suya düştü.

Scolari için Güney Afrika maçı Dünya Kupası öncesi son önemli maç niteliğinde. Deneyimli teknik adam Brezilya'ya götürmeyi düşündüğü tüm isimleri kadroya çağırdı.

Artık milli takıma son açıklanan kadronun haricinde değişik bir ismin çağırılması bekleniyor. Brezilya milli takımı koordinatörü Carlos Alberto Parreira'nın da son yaptığı açıklama da bunu gösteriyor:

"Artık değişik bir şeyler denemenin zamanı değil. Bu oyuncu kadrosunu seçtik çünkü artık belirli bir şemaya sahip olmamız lazım. Ancak bu sayede hazır olabiliriz."

Melo'nun mevkisine kimler seçildi?

Brezilya'nın son açıklanan aday kadrosuna orta saha olarak şu isimlerden seçildi:

"Paulinho, Ramires, Luis Gustavo, Fernandinho"

Melo Dünya Kupası için ne demişti?

Felipe Melo geçtiğimiz gün Brezilya'nın ünlü gazetesi Globo'yu evinde ağırlamış ve hala milli takıma seçileceğine inandığını söylemişti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.