Felipe Melo için flaş açıklama

Felipe Melo için flaş açıklama

Felipe Melo'nun menajerlik şirketi promoesportcanaria resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Galatasaray ile her konuda anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Galatasaray'ın bir süredir görüşme halinde olduğu ve anlaşmaya vardığı Felipe Melo için menajerlik şirketi Promoesport Bcn'den resmi açıklama geldi.

Daha önce Galatasaray ile yapılan Melo görüşmelerinin dondurulduğunu açıklayan Promoesport Bcn, bu kez Brezilyalıfutbolcu için Galatasaray ile kesin olarak anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Resmi siteden yapılan açıklamada, "Galatasaray ile Felipe Melo transfer için her konuda anlaşmaya vardı. Melo, bunu duyurmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyor. Galatasaray ile Juventus ise şu anda anlaşmadı." denildi.

Melo'nun ağzından verilen açıklamada, "Galatasaray ile nihayet anlaşamaya vardım. Fenerbahçe ile oynanacak olan derbi için cumartesi günü hazırlıklara başlamak istiyorum. Juventus ile Galatasaray arasındaki anlaşmanın da kısa bir süre içerisinde sağlanacağını umut ediyorum." ifadeleri kullanıldı.

Transferin şu anda başkan Ünal Aysal ve Ali Dürüst'e kaldığını belirten Melo, "Benim yeniden Galatasaray forması giyebilmem iki kulübün yöneticilerinin elinde" dedi.

İTALYA'DA ÜÇLÜ KISKAÇ

Melo'nun Galatasaray'ın 2.9 milyon euroluk garanti ücret ve 20 bin euroluk teklifini kabul etmesinin ardından sarı-kırmızılı kulübün idari menajerleri Şükrü Hanedar ve Cenk Ergün Slovenya'dan direkt olarak İtalya'ya uçmuştu.

Juventus ile dün akşam geç saatlere kadar müzakerelerde bulunan Hanedar ve Ergün ikilisi, masanın üzerine 6 milyon euroluk bir teklif koymuş ve Torino temsilcisine bu rakamın 3 yıla yayılarak ödenmesi konusunda bir teklif sunmuştu.

Ödeme planı konusunda Juventus ile ters düşen Hanerdar ve Ergün ikilisi, Melo'nun transfer sürecini bugün bir kez daha görüşmek üzere masadan kalkmıştı. Hanedar ve Ergün ikilisinin yürüttüğü transfer görüşmelerine bugün Ali Dürüst de katılmak üzere İtalya'nın yolunu tuttu.

Juventus'u Hanedar, Ergün ve Dürüst üçlüsü ile kıskaca almayı planlayan Galatasaray, ödeme planı konusundaki son teklifini 3 milyon euro peşin ve geri kalan 3 milyon euroyu da 2 eşit taksit halinde ödemeyi teklif edecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.