Fener bayağı zorlandı 3-2

Fener bayağı zorlandı 3-2

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu mücadelesinde ilk iki maçını da kazanan Fenerbahçe, Antalya'da 1 puan çıkaran Toktaspor'la Olimpiyat Stadı'nda karşılaşıyor. Maçın ilk 45 dakika sona erdi.

  MAÇ BİTTİ: 3-2

dakika 90: Olimpiyat Stadı'nda +3 dakikalık uzatma işaret edildi.

 dakika 89: Fenerbahçe'de Vederson rakibine yaptığı müdahele sonrasında sarı kart gördü.

 dakika 84: Fenerbahçe'de Özer'in yerine Deivid De Souza oyunda.

dakika 80: Fenerbahçe'de Özer'in pasında Güiza kaleci Ergin ile karşı karşıya kaldı ancak yan hakemin bayrağı havada! Pozisyon ofsayt.

dakika 78: Fenerbahçe'de Uğur Boral sol çizgiye indi, ortasını yaptı, kaleci Ergin ve Güiza yükseldi, seken topu Tokatspor savunması uzaklaştırdı.

 dakika 77: Tokatspor'da Şamil'in yerine Ersan oyuna dahil oldu.

dakika 75: Fenerbahçe'de Vederson serbest vuruşu kullandı. Kaleci Ergin'den seken topa Güiza ve Bilica hareketlendi, Bilica yakın mesafeden topu auta gönderdi!

 dakika 74: Tokatspor'da Şahin rakibine yaptığı müdahele sonasında maçın ilk sarı kartını gördü.

 dakika 70: Tokatspor'da Abdullah dışarı alındı, Yasin Yener oyuna girdi.

dakika 68: Tokatspor'da ceza alanına  orta yapıldı, Güiza'dan ters bir vuruş top Tokatspor'lu Ogün'ün kafasına çarptı, direğin sıyırdı ve auta gitti!

 dakika 63: Fenerbahçe'de Selçuk ve Ali Bilgin oyunda, Alex ve Mehmet Topuz dışarı alındı.

 dakika 62: Tokatspor'da Gökalp oyundan alınan isim, Aşkın oyuna dahil oldu.

 dakika 58: GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Alex'in müthiş pasında kaleci Ergin ile karşı karşıya kalan Güiza, topu sağa çekti ve sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi!

dakika 56:
Fenerbahçe'de Uğur Boral sol kanatta çizgiye indi, ortasını yaptı, kaleci Ergin'den seken topu arka direkte Bekir tamamladı ancak tekrar Ergin topu önledi!

 dakika 51: GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Tokatspor'da Abdullah ceza alanı içinde kaleci Volkan Babacan ile karşı karşıya kaldı, çaprazdan vurşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi! Olimpiayatta yeniden eşitlik var, skor: 2-2!

 dakika 48: GOOOOOOOOOOOOOL! Fenerbahçe'de Mehmet Topuz rakiplerinden sıyrıldı ceza alanına girerken vuruşunu yaptı. Kaleci Ergin karşıladı. Mehmet Topuz kaleciden  dönen topu ağlara gönderdi ve Fenerbahçe bu golle 2-1 öne geçti!

Olimpiyat Stadı'nda ikinci yarıya ev sahibi Fenerbahçe başladı.

MAÇTA İLK YARI

Maçın hakemi Abdullah Yılmaz ilk yarıdaki son düdüğü çaldı. Takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

dakika 42: Fenerbahçe'de Cristian tehlikeli bir noktadan serbest vuruşu kullandı. Cristian'ın sert şutu doğrudan auta gitti.

dakika 36: Mehmet Topuz'un pasında Alex kafayla topu Güiza'ya indirdi. Ceza alanı içinde topla buluşan Güiza müsait pozisyonda topu auta gönderdi!

dakika 31: Fenerbahçe'de Mehmet Topuz uzaklardan şansını denedi, Mehmet'in şutunda top yandan auta çıktı.

 dakika 26: GOOOOOOOOOOOOOL! Fenerbahçe'de Vederson'un sol kanattan yaptığı ortaya çok iyi yükselen Alex kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi. Olimpiyat Stadyumu'nda skor 1-1 oldu!

dakika 23: Fenerbahçe'de golden sonra oyunu iyice Tokatspor yarı sahasına yıktı.

 dakika 19: GOOOOOOOOOOOOOL! Tokatspor'da Arif Çoban yaklaşık 30 metreden muhteşem bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Tokatspor bu golle 1-0 öne geçti!

dakika 11:
Fenerbahçe'd Güiza, Alex'ten aldığı pası yaklaşık 35 metreden kaleye vurdu, top üst direğin 1 metre üzerinden auta gitti.

dakika 8: Fenerbahçe'de Alex korneri pas olarak kullandı. Wederson Alex'ten aldığı topu ceza alanına ortaladı, Tokatspor'da savunma son anda araya girdi ve topu uzaklaştırdı!

dakika 5: Fenerbahçe'de Mehmet Topuz uzaklardan şansını denedi. Mehmet'in sert şutu az farkla auta çıktı.

dakika 2: Fenerbahçe'de Alex'in akıl dolu ara pasında Güiza kaleci ile karşı karşıya kaldı, Tokatspor'da kaleci Ergin, Güiza'dan önce çıktı ve topu uzaklaştırdı.

Karşılaşmaya konuk ekip Tokatspor başladı!

FENERBAHÇE-TOKATSPOR

STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEMLER: Abdullah Yılmaz, Erdinç Sezertam, Serdar Diyadin
SAAT: 20.30

Fenerbahçe: Volkan Babacan, Bekir, Lugano, Bilica, Vederson, Mehmet Topuz, Cristian, Özer, Uğur, Alex, Güiza

Tokatspor: Ergin, Taner, Gökalp, Fatih, Abdullah, Arif, Şahin, Kerem, Ogün, Yaşar, Şamil

Etiketler :