Fener Es-Es deplasmanında  Canlı

Fener Es-Es deplasmanında Canlı

Sezona çok iyi başlayıp, 8'de 8 yaptıktan sonra son haftalarda büyük düşüşe geçen Fenerbahçe, Eskişehir deplasmanında çıkış arıyor.

Twente deplasmanından galibiyetle dönen Fenerbahçe, Eskişehirspor ile karşılaşacak. 20.00'da başlayacak maçın hakemi Mustafa Kemal Abitoğlu

Kötü gidişe Twente deplasmanında aldığı 1-0’lık galibiyetle son veren Fenerbahçe, ligin flaş ekiplerinden Eskişehispor’a konuk olacak. İki ekip lig tarihinde 46 kez karşılaştı. 46 lig maçının 23’ü Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle sonuçlanırken, 11 maçta gülen taraf Eskişehirspor oldu.  

Mücadeleci bir oyun sergilemediği için eleştirilen Fenerbahçe, Twente deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyetle moral buldu. Kasımpaşa ve Beşiktaş maçlarında alınan mağlubiyetlerle düşüşe geçen Fenerbahçe, Eskişehirspor galibiyetiyle lige dönmek istiyor.  

Christoph Daum’un Hollanda deplasmanında galip gelen kadroyu bozmayacağı ifade ediliyor. Trafik kazası geçiren Kazım ve sakatlığı devam eden Emre Eskişehirspor maçında oynayamayacak. Cezası biten Bilica takımdaki yerini alacak. Son antrenmanı tamamlayamayan Roberto Carlos’un maç kadrosundan çıkarıldı. 

Sınırda 7 futbolcu bulunuyor
Teknik direktör Daum, bu zorlu maç öncesi ceza sınırında bulunan oyuncularını ikaz etti. İstanbul’da bırakılan Carlos’un dışında Alex, Cristian, Güiza, Lugano, Gökhan Gönül ve Emre ceza sınırında bulunuyor. Bu isimlerden kart görenler, Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

Lige çok iyi bir başlangıç yapan Eskişehirspor, son dönemde kötü sonuçlar alıyor. Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın, cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle gol yollarında zorlandığı ifade edildi.  

Ümit Karan, Mehmet Yıldız ve Serdar Özbayraktar’ın sakatlığı nedeniyle, Doğa Kaya’nın da kart cezası nedeniyle Fenerbahçe maçında görev alamayacağı ifade edildi.

Muhtemel 11'ler

ESKİŞEHİRSPOR: İvesa Koray El Saka Nadareviç Volkan Ragıp Bülent E. Bülent K. Burak Youla Adem Sarı

FENERBAHÇE: Volkan Gökhan Lugano Bilica Vederson M.Topuz Emre (Selçuk) Cristian Santos Alex Güiza (Semih)

Hakem: M.Kamil Abitoğlu, M. Emre Eyisoy, Adil Sinem
Stat: Atatürk
Saat: 20.00

Etiketler :