Fener için tarihi gün!

Fener için tarihi gün!

Dün öğlen saatlerinde gelen bir haber Fenerbahçe camiasını heyecanlandırdı... 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin yeniden yargılama için kararını verdiği öğrenildi. Ancak itiraz dilekçeleri nedeniyle açıklama ertelendi. Mahkemenin kesin kararını büyük bir ihtimal

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Mirza Coşkun'un önceki hafta vermiş olduğu yeniden yargılama talebi ile ilgili mütalaayı inceleyen İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararını verdiği öğrenildi. Ancak mahkemenin bazı itiraz dilekçeleri nedeniyle kararını açıklamayı ertelediği ifade edildi. Dün öğlen saatlerinde gelen "13. Ağır Ceza mahkemesi yeniden yargılama ile ilgilli kararını verdi" şeklindeki haber tüm hızla spor kamuoyunda ve haber sitelerinde yayıldı ve Fenerbahçe cephesinde de büyük heyecan meydana getirdi. Herkes akşam satlerine bekledi. Ancak mahkeme kararını bir türlü açıklamadı. 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararını itiraz dilekçelerin de inceledikten sonra bugün veya en geç yarın açıklayabileceği öğrenildi. Mahkemenin önemli bazı davalara da baktığı bu yüzden kararını yarına bırakabileceği de ifade edildi. 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin yeniden yargılama için vereceği karar hayati önem taşıyor.

YEPYENİ BİR SÜREÇ DAHA BAŞLAYABİLİR
Eğer mahkeme yeniden yargılama kararı alırsa Fenerbahçe, Aziz Yıldırım ve diger sanıklar için yeni bir süreç daha başlayacak. Değişen kanunlar nedeniyle aklanma daha kolay olabilecek. Aynı zamanda Fenerbahçe ile birlikte Sivasspor ve Eskişehirspor'un da UEFA nezdinde eli güçlenmiş olacak.

UEFA'NIN VERDİĞİ CEZALAR KALKABİLİR!
Yeniden yargılama kararı çıkması durumunda Fenerbahçe, Sivasspor ve Eskişehirspor'un Avrupa Kupaları'ndan men cezası durdurulabileceği gibi davanın ilerleyen safhalarda özellikle Sarı- Lacivertli kulüp için hem Türkiye hem de UEFA nezdinde ciddi maddi tazminat talebi davalarının gelebileceği de ifade ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.