Fenerbahçe - Akhisar! Muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe - Akhisar! Muhtemel 11'ler...

GÜNÜN MAÇI- Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, Kadıköy'de Akhisar Belediyespor'u konuk edecek

Süper Lig'in 21. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe ile Akhisar Belediye karşı karşıya gelecek. Şükrü Saraçoğlu'ndaki mücadele saat 20.00'de başlayacak.

 

Özgür Yankaya'nın yöneteceği mücadele Lig TV'den naklen yayınlanacak. Dilerseniz zorlu mücadeleyi, habername.com Canlı Anlatım Servisi tarafından anbean takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK, 1 ŞÜPHELİ

Fenerbahçe'de Akhisar Belediyespor maçı öncesi sakat ve cezalı oyunculardan dolayı 4 eksik bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerin cumartesi günü yaptığı antrenmanda sakatlanan ve sağ bacak üst adalesinde 2. derecede yırtık tespit edilen Alper Potuk, forma giyemeyecek. Alper'in dışında sakatlıkları devam eden Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım ile cezası Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından onanan Volkan Demirel, Akhisar Belediyespor karşısında takımını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe'de hafta içi antrenmanında sakatlanan ve sol bacağının alt kısmında yumuşak dokularda ezilme ve esneme tespit edilen Gökhan Gönül'ün durumu ise maç saatinde belli olacak.

AKHİSAR'DA 4 KRİTİK EKSİK

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor'da. Zokora, Sertan Vardar ve Koray Arslan'ın sakatlığı bulunuyor. Ege temsilcisinde cezalı Merter Yüce de forma giyemeyecek.

Geçen hafta Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u yenerek ligde 13 hafta sonra galip gelen Akhisar Belediyespor'un deplasmanda oynadığı son 7 maçta puanı bulunmuyor.

FENERBAHÇE'DE 4 İSİM SINIRDA

Fenerbahçe'de Akhisar Belediyespor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde üçer sarı kartları bulunan Caner Erkin, Kuyt, Meireles ve Kadlec, yarınki maçta sarı kart görürse cezalı duruma düşecek.

Öte yandan sakatlığı nedeniyle yarın oynayamayacak Hasan Ali Kaldırım'ın da 3 sarı kartı var.

FENERBAHÇE-AKHİSAR: BERABERE BİTMİYOR

Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de 6. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 5 maçtan ilk 3'ünü Fenerbahçe, son 2'sini Akhisar Belediyespor kazandı. Fenerbahçe'nin toplam 9 golüne, Akhisar Belediyespor 6 golle yanıt verdi.

Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiği 2012-2013 sezonunda Fenerbahçe, rakibine Manisa'da 2-1, İstanbul'da da 2-0'lık skorlarla üstünlük kurdu. Sarı-lacivertliler, geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'daki müsabakayı 4-0 kazandı, şampiyonluğunu ilan ettikten sonra Manisa'da yapılan müsabakada ise ev sahibi ekip 3-1 galip geldi.

Bu sezonun ilk yarısında Manisa'da yapılan maçı ise Akhisar Belediyespor 2-0 kazandı.

KADIKÖY'DE ÇILGIN SERİ! 33 MAÇ

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak Fenerbahçe, ligde sahasında 33 maçtır kaybetmiyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ligdeki son yenilgisini 2012-2013 sezonunun 20. haftasında, 3 Şubat 2013 tarihinde Sivasspor karşısında alan (2-1) sarı-lacivertliler, iç sahadaki son 33 lig maçında 28 kez kazandı, 5 kez de berabere kaldı.

Taraftarının önünde son lig maçında Trabzonspor'la golsüz berabere kalan Fenerbahçe, bu sezon iç sahada maç kaybetmeyen tek takım konumunda bulunuyor. Kadıköy'de bu sezon 8 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden sarı-lacivertliler, serisini yarın Akhisar Belediyespor maçında da devam ettirmek istiyor. Söz konusu 33 maçta 79 gol atıp, kalesinde 23 gol gören "Sarı Kanaryalar", 2012-2013 sezonunun son 6, 2013-2014 sezonunun 17 iç saha maçını yenilgisiz tamamlarken, bu sezon seyircisi önündeki 10 maçta da unvanını korudu.

KADIKÖY'DE MERT VARSA MAĞLUBİYET YOK

Fenerbahçe Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'de Kadıköy'de kalecisi Mert Günok'un görev yaptığı maçlarda yenilmedi. Volkan Demirel'in cezası nedeniyle geçen haftadan itibaren sarı-lacivertli takımın kalesini devralan Mert'in ilk 11'de çıktığı 8 maçın 7'sinde kazanan Fenerbahçe, 1 maçı da berabere tamamladı. Sarı-lacivertliler Mert'in başarılı performansının da katkısıyla 8 maçın 5'inde gol yemedi. Bu maçlarda rakip fileleri 18 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde sadece 5 gol gördü.

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Mert'in forma giydiği maçlarda 2010-2011 sezonunda Medical Park Antalyaspor'u 4-0, Manisaspor'u 4-2, 2012-2013 sezonunda Gaziantepspor'u 3-0, Kayserispor'u 2-1, 2013-2014 sezonunda Eskişehirspor'u 1-0, bu sezon Kardemir Karabükspor'u 3-2 ve Gaziantepspor'u 1-0 yenerken, 2011-2012 sezonunda Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Mert Günok
Gökhan Gönül (Mehmet Topuz)
Bruno Alves
Egemen Korkmaz
Caner Erkin
Mehmet Topal
Emre Belözoğlu
Raul Meireles (Diego)
Dirk Kuyt
Moussa Sow
Emmanuel Emenike

AKHİSAR BELEDİYE
Oğuz
Tolga
İsmail
Douglao
Güray
Custodio
Pekin 
Bilal 
Kadir
Bruno Mezenga
Theofanis Gekas

SAAT: 20.00
STAT: ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU
HAKEM: ÖZGÜR YANKAYA
YAYIN: LİG TV

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.