İşte Alex'in velihatı...

İşte Alex'in velihatı...

Fenerbahçe gelecek sezon patlatacağı büyük bombanın hazırlığını şimdiden yapıyor...

Gelecek sezon Alex'in boşluğu süper isimle dolacak...Bu gizli çalışma Brezilya basınına da düşmüş durumda. Sarı-lacivertliler bir yıl sonra takımdan ayrılacak olan Alex'in boşluğunu Santos'un 22 yaşındaki yıldızı Paulo Henrique Ganso ile doldurmayı planlıyor.

Yöneticiler şimdiden girişimlerini başatırken, Brezilya'nın r7.com.br sitesi transferle ilgili ayrıntıları şöyle verdi: "Alex seneye evine dönüyor. Onu çok özleyecek olan F.Bahçe ise Avrupa hayali kuran Ganso'yu alacak..."

KANARYA BU SEZON ORTASINDA İŞİ BAĞLAYACAK

Fotomaç'ın haberine göre ; Birçok Avrupa kulübünün yakın takibinde olan Ganso için Fenerbahçe'nin çok kararlı olduğu ve sene ortasında 10 numaralı formayı giyen orta saha oyuncusu için resmi girişimi yapacağı belirtiliyor. 2008 yılından bu yana Santos forması giyen Ganso oynadığı 59 maçta 10 gol attı. 1.82 boyundaki oyuncu, Brezilya Milli Takımı'nda ise 8 kez görev yaptı ama gol atamadı. Ganso için 'Yeni Kaka' yorumları yapılıyor. Ayrıca yılın en iyi çıkış yapan yeteneği olarak gösterilen sambacı sürati, tekniği, sert şutları ile dikkat çekiyor.

YÖNETİMİN KOZU ALEX

F.Bahçe'de, Ganso transferinde Alex'in aracılık edeceği de konuşuluyor. Süper yeteneği kadrolarına katmak isteyen sarı-lacivertli yöneticiler bu konuda Alex ile de sık sık durum değerlendirmesi yapıyor. Alex'in, "Ganso müthiş bir genç. Hem başarı hem para kazandırabilir. Elimden geleni yaparım" dediği belirtiliyor. Gelecekte Fener'de görev alması muhtemel Alex'in, bu transfere çok sevindiği de ifade ediliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.