Hedef Aykut Kocaman

Hedef Aykut Kocaman

Fenerbahçe camiası sözleşmesi üç yıl uzatılan Aykut Kocaman’ı derbi performansı nedeniyle tartışmaya başladı.

Fenerbahçe, lig şampiyonluğunu Galatasaray derbisini berabere bitirerek tehlikeye atarken, ilk kez Teknik Direktör Aykut Kocaman'a tepki verdi.

KOCAMAN'A AĞIR ELEŞTİRİLER

İlk 15 dakikasında 2-0 öne geçmesine karşın maçı berabere bitiren ve yenilgiden kurtulan sarı-lacivertli ekibin gözdesi Kocaman ağır eleştiriler alıyor.
Derbide takımını kenardan iyi idare edemediği ve ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleri ile korkak futbol oynattığı için hedef adam olan Kocaman, motivasyon konusunda da yetersiz kaldığı gerekçesi ile tartışılmaya başlandı.
Fenerbahçe'nin aşırı motivasyon ile başladığı Galatasaray karşılaşmasında net bir skorla ileri geçmesine karşın, özellikle Alex ve Stoch'un oyundan alınmasının "korkaklık" olduğu görüşü camiada ağır basıyor. Kocaman'ın her fırsatta Alex'i oyundan alması da eski bir sorunu yeniden ortaya çıkaran tartışmalara neden oluyor. Yönetim de maç sonrası yapılan değerlendirmede çok değer vermesine ve sözleşmesini üç yıl uzatmasına karşın Kocaman'ın ciddi hatalar yaparak, puan kaybına neden olduğu görüşünde birleşti.

SÖZLEŞMESİ DAHA GÖNDERİLMEMİŞ

Öte yandan dün gece twitter'dan Kocaman'ın tercihlerini eleştiren Asbaşkan Cihan Kamer, yönetim kurulunda bu konunun görüşüleceğini söyledi.

Geçtiğimiz salı sözleşmesi uzatan Kocaman'ın yeni sözleşmesinin henüz Futbol Federasyonu'na ulaşmamış olması da soru işareti olarak belirdi. Başkan Aziz Yıldırım'ın genel kurulda seçim kozu olarak kullanıp, sözleşmesini uzattığı Kocaman'ın durumunun, şampiyonluğun kaçması halinde masaya yatırılacağı yolunda iddialar konuşulmaya başlandı. Yıldırım, ya da işaret ettiği biri aday olup kazandığı taktirde, takımın aldığı sonuca paralel olarak Kocaman'ın geleceğinin şekilleneceği öğrenildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.