Fenerbahçe Başkentte tur peşinde

Fenerbahçe Başkentte tur peşinde

Ziraat Türkiye Kupası'na 28 sezondur hasret olan Kanarya, çeyrek finalde Kayserispor ile karşı karşıya. Sarı-Lacivertli ekipte hedef, önce yarı final, ardından finale çıkıp, kupaya uzanmak.

İki kulvarda da iddiasını sürdüren tek takım olan Fenerbahçe, Süper Final öncesi, ilk sınavı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde veriyor.

Kupayı en son 1982/83 sezonunda kazanan Kanarya, 28 sezonluk hasreti bu kez, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un yer almadığı platformda bitirmek amacında. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek olan Sarı-Lacivertli ekip, rakibini safdışı bırakıp, adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Kaptan Alex ve Emre’nin yokluğunda Ankara’ya 20 kişilik bir oyuncu kafilesiyle giden teknik direktör Aykut Kocaman, camianın kupaya olan hasretini anlatıp, oyuncularından bu doğrultuda hareket etmelerini istedi. Deneyimli hoca, “Birçok kez final oynamamıza karşın, camianın özlemini dindiremedik. Umarım bu sezon, şanssızlığımıza son veririz. Yarı finale kalmak, Süper Final maçları öncesi bize büyük moral verecektir” dedi. Kocaman’ın, Kayserispor karşılaşmasında, şu ana dek kupada en golcü oyuncusu olan Henri Bienvenu’ye ilk 11’de şans vermesi bekleniyor. Kaptan Alex’in görevini ise yine Miroslav Stoch üstlenecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün, Süper Final maçlarını düşünerek, Gökhan Gönül ve Volkan Demirel’i dinlendirebileceği de belirtildi.

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Mert, Orhan, Yobo, Serdar, Ziegler, Selçuk, Cristian, Mehmet Topuz, Caner, Stoch, Bienvenu
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

KAYSERİSPOR: Navarro, Pekarik, Khizanishvili, İlhan, Hasan Ali, Okay, Abdullah, Troisi, Furkan, Amrabat, Kujovic
TEKNİK DİREKTÖR: SOTA ARVELADZE

HAKEM: Özgür Yankaya
STAT: 19 Mayıs
SAAT: 20:30
YAYIN: ATV

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.