Fenerbahçe-Benfica maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe-Benfica maçı hangi kanalda?

Tüm Türkiye nefesini tutacak, Amsterdam'a, finale giden yola avantajlı bir skorla çıkmak isteyen Fenerbahçe için Saraçoğlu'ndan gelecek güzel haberi bekleyecek.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi yarı finali ilk maçında Benfica ile karşı karşıya gelecek. Bugün 22:05'te Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak mücadele Star TV ve D-Smart 24. Kanal'dan naklen ekrana gelecek.

Karşılaşmada Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic düdük çalacak. Bugün saat 22.05'te başlayacak olan müsabakada, Yine Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milovan Ristic ve Igor Radojcic yardımcı hakem olarak görev yapacak. Dördüncü hakemliğini Dalibor Djurdjevic'in üstleneceği maçın ilave yardımcı hakemleri ise Danilo Grujic ve Miodrag Gogic.   FENERBAHÇE TAM GAZ!    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk karşılaşmasında, Portekiz'in Benfica takımıyla perşembe günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarını, dün akşam saatlerinde yaptığı basına kapalı antrenmanla sürdürdü. Dün bir antrenman yapan Fenerbahçe daha sonra maç saatini beklemeye başladı.   BENFICA İSTANBUL'A GELDİ   Öte yandan Portekiz temsilcisi Benfica da Salı akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Benfica takımında teknik direktör Jorge Jesus, ligde son yapılan Sporting Lizbon maçında sakatlanan savunma oyuncusu Luisao'ya İstanbul'a getirilen kadroda yer vermedi.  Fenerbahçe karşılaşması için İstanbul'a gelen 19 kişilik Benfica kadrosu şöyle "Artur Moraes, Paulo Lopes, Jardel, Maxi Pereira, Garay, Melgarejo, Luisinho, Roderick, Matic, Salvio, Ola John, Gaitan, Pablo Aimar, Urreta, Carlos, Martins, Andre Gomes, Rodrigo, Lima, Cardozo"      Skorer.milliyet.com.tr

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.