Kendini yaktı! Sezon sonu gidiyor!

Kendini yaktı! Sezon sonu gidiyor!

Fenerbahçe'ye ihtarname gönderip teknik heyetten şikayetçi olan Brezilyalı oyuncu Diego Ribas, adeta kendi ayağına kurşun sıktı.

 

Teknik Direktör İsmail Kartal tarafından Bursaspor maçının kadrosuna alınmayan Diego Ribas önümüzdeki haftalarda forma bulmakta bir hayli zorlanacak.

Alacakları sebebiyle Fenerbahçe Kulübü’ne ihtarname çeken Brezilyalı futbolcunun bu tavrı takım ve yönetim içinde büyük tepki toplamıştı. Diego ardından Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı toplantıda düzenli oynamaması nedeniyle teknik direktörünü eleştirmişti.

Tecrübeli oyuncunun sözleri İsmail Kartal’ın kulağına gitti. Diego yaşananların ardından Bursaspor maçında kadro dışı kaldı. Alınan bu karar teknik ya da taktikten çok idari bir karardı. Şampiyonluk yarışının kızıştığı günlerde kulübe ihtarname gönderen futbolcunun takımın havasını bozduğunu düşünen İsmail Kartal, Diego’yu 18’e almayarak tavrını ortaya koydu.

Sadece kupada oynayacak

Diego Ribas’ın takımdan çok kendini düşünmesi ve teknik heyetten yakınması pahalıya patlayacak. İsmail Kartal son 7 lig maçında mecbur kalmadıkça Diego’ya kadroda yer vermeyecek. Deneyimli oyuncu sakatlık sorunu yaşamazsa Ziraat Türkiye Kupası maçlarında görev yapacak.

Kaderini belirledi

Diego kulübe gönderdiği ihtarname ve Başkan Yıldırım’la yaptığı görüşmeyle büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe’deki kaderini çizdi. Sarı-lacivertli yönetim beklentilere yanıt veremeyen Brezilyalı oyuncuyu değerini bulduğu anda gönderecek.

Bursaspor maçının 18 kişilik kadrosunda kendisine yer bulamayan Diego, İsmail Kartal’dan izin alarak tesislerden ayrılmış ve karşılaşmayı evinde izlemişti.

23 maçta forma giydi

Diego Ribas, Süper Lig’de 19, Ziraat Türkiye Kupası’nda 4 olmak üzere toplam 23 maçta forma giydi. Ligde suskun kalan Brezilyalı futbolcu iki golünü de kupada kaydetti.

 

Kaynak : Milliyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.