Gökhan Gönül patladı!

Gökhan Gönül patladı!

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Tecrübeli oyuncu, Kayserispor ile oynanan Türkiye Kupası karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamada hakkında çıkan "Fenerbahçe'ye rest çekti" haberlerini sert bir dille eleştirdi.

Gökhan yaptığı açıklama şunları söyledi:

"Fenerbahçe'ye rest çektiğime dair haberler çıkıyor. Ben kimim ki koca Fenerbahçe'ye rest çekeceğim? Ben Fenerbahçe'nin çocuğuyum.Yeter artık. Zaten kulüpten de 'bu tarz haberlere cevap vermeyin' dendi. Aykut hoca benİm ağabeyimdir, babamdır. O beni 10 hafta da oynatmasa ben bir şey demem. Taraftarlar bu tarz haberlere inanmasınlar. Artık medya ne hali varsa görsün ama taraftarlarımız inanmasınlar."

Kocaman: ”Penaltılarla da olsa turu geçmek bizim için sevindirici”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde penaltı atışları sonucu kazandıkları Kayserispor maçına ilişkin, ”Penaltılarla da olsa turu geçmek bizim için sevindirici” dedi.

Kocaman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maça tamamen turu geçme düşüncesiyle çıktıklarını ve bunu başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kayserispor’un organize ve çok iyi bir takım olduğunun altını çizen Kocaman, ”Sıkıntılarımızın olduğu dönemde turu geçmeyi başarmak güzeldi. Penaltılarla da olsa turu geçmek bizim için sevindirici” diye konuştu.

Bir gazetecinin ”Bu akşamki yorgunluk Trabzonspor maçına yansır mı?” sorusuna Kocaman, ”Trabzonspor maçına daha 4 gün var. Yansır mı, yansımaz mı net yorum yapmak kolay değil. Trabzonspor maçı da tekrar özlemle beklediğimiz maçlardan biri. Yorgunluk olacağını sanmıyorum” yanıtını verdi.

Kocaman, Emre Belözoğlu ve Alex’in Trabzonspor maçında oynayıp oynayamayacaklarına ilişkin bir soruya ise şu yanıtı verdi: ”Öncelikle sitemde bulunma hakkım var sanırım. Bazı büyük gazetelerde bu oyuncuların Ankara’ya getirilmemesinin büyük risk olduğu söyleniyordu. Bugünkü sonuç farklı olsaydı, eleştiriler de bu çerçevede olacaktı. Oyuncular sakatken getirme şansım yok. Risk başka bir şeydir. Oyuncular sakatken sırtımda taşıyıp da buraya getirme şansım yok. Selçuk için de aynı şey geçerliydi ama son gün belki oynayabilir diye getirdik. Kendisi sakatlığı nedeniyle oynamasının doğru olmayacağını söyleyince, onu da oynatmadık. Hafta sonuna kadar tüm oyuncularımızın hazır olacağını düşünüyoruz.” Sarı-lacivertlilerin genç kalecisi Mert Günok, çok uzun ve değişik bir gece yaşadıklarını ama sonu mutlu bittiği için sevinçli olduklarını belirtti.

Genç kaleci, bu sene kupayı gerçekten çok istediklerini, hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını kaydetti.

Serdar Kesimal ise zorlu bir mücadelenin ardından kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

-Kayserispor cephesi

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ise rakiplerine pozisyon bile vermedikleri bir maçtan mağlup ayrıldıklarını belirtti.

Maçta 120 dakika boyuncu üstün tarafın kendileri olduğunu ifade eden Arveladze, ”120 dakika oynadık, penaltılarla mağlup olduk. Bazen olmayınca olmuyor. Bu akşam da bizim için olmadı” dedi.

Arveladze, hakem Özgür Yankaya’nın oyuncularına fazla sarı kart gösterdiğini vurgulayarak, kart görmeyen bir tek kendisinin kaldığını kaydetti.

Bir gazetecinin, ”Maç içinde oyuncu değişikliğine gitmediniz. Bir nedeni var mıydı?” sorusuna ise genç teknik adam, ”Herkes iyi oynuyor, neyi değiştireceğim anlamadım. Kötü oynayan yoktu. Her şey yerindeydi” yanıtını verdi.

Arveladze, ”Maç içinde kaleciniz Gökhan’a bir tepkiniz oldu. Bu tepkiniz nedendi?” sorusuna, ”Ben oyunu soğutmayı sevmiyorum. Herkes konsantre oluyor. Bu hareketim sadece centilmenlikten değildi. Oyunu soğutmak olmaz. İçimden geleni yaptım” karşılığını verdi.

İkinci golün ardından Süleyman Hurma’nın hakem tarafından tribüne gönderilmesinin sorulması üzerine Arveladze, ”Hakem penaltıları aşağıdan kötü göreceksiniz, yukarı çıkın oradan seyredin dedi” diye esprili yanıt verdi.

Kayserisporlu Khizanishvili ise Fenerbahçe karşısında maça çok iyi başladıklarını, karşılaşma boyunca da iyi bir oyun sergilediklerini, ancak talihsiz bir şekilde kupadan elendiklerini söyledi.

Sarı-kırmızılıların genç oyuncusu Abdullah, karşılaşmanın sonucunu hakemin küçük bir ayrıntısının belirlediğini, hakem tarafından verilmeyen bir faulün ardından gelişen atakta karşılaşmanın son dakikasında gol yediklerini ifade etti.

Bu golün ardından maçın önce uzatmalara, sonra da penaltı atışlarına kaldığını dile getiren Abdullah, ”Hakem iyi niyetli mi yoksa kötü niyetli mi onu Allah bilir” ifadesini kullandı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.