Fenerbahçe kendine geldi

Fenerbahçe kendine geldi

UEFA Avrupa Ligi'nde Molde'ye 3-1 yenilerek hüsran yaşayan Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında Bursaspor'u 2-1 yendi. Galibiyet golünü 79. dakikada Hollandalı yıldız Robin Van Persie kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Bursaspor'u 2-1 yendi.  
 
Fenerbahçe, mücadelenin 20. dakikasında Nani ile 1-0 öne geçti. 63. dakikada Necid skoru eşitleyen isim oldu: 1-1. 77. dakikada Markovic'in yerine oyuna giren Hollandalı yıldız Robin Van Persie, 2 dakika sonra gecenin skoru ilan etti: 2-1. 
 
Karşılaşmanın sonuna 7 dakika uzatma eklenirken, Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ndeki 3-1'lik Molde mağlubiyetinin ardından rahat bir nefes aldı. 13 puana yükselen Fenerbahçe liderliğini sürdürdü. Bursaspor ise 3 puanda kaldı. 

FENERBAHÇE-BURSASPOR MAÇININ FOTOĞRAFLARI 

Fenerbahçe: 2 - Bursaspor: 1

Stat: Ülker

Hakemler: Barış Şimşek, Mustafa Emre Eyisoy, Mehmet Cem Hanoğlu

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Alves, Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Meireles, Markovic, Nani, Fernandao

Bursaspor: Mert Günok, Advincula, Serdar Aziz, Dany, Aziz Behiç, Faty, Hosogai, Dzsudzsak, Emre Taşdemir, Josue, Necid

Gol: Dk. 20 Nani, Dk. 80 Robin van Persie (Fenerbahçe), Dk. 63 Necid (Bursaspor)  

Fenerbahçe Bursaspor

ESKİ BURSASPORLULAR SAHADA
Geçen sezon Bursaspor'da gösterdikleri başarılı performansla Fenerbahçe'ye transfer olan Şener Özbayraklı, Ozan Tufan ve Jose Fernandao eski takımlarına karşı mücadele etti. Bu üç oyuncu karşılaşmaya ilk 11'de başlarken Bursaspor'dan diğer transfer Volkan Şen, yedek kulübesinde oturdu.

Takımlarını desteklemeye gelen az sayıdaki Bursasporlu taraftar ise bu 4 oyuncuya maçtan önce tepki gösterdi.

BURSASPOR STOCH'U OYNATAMADI
Bursaspor, Fenerbahçe'den kiraladığı Slovak futbolcu Miroslav Stoch'u oynatamadı. Sezon başında Fenerbahçe'de forma giyen ancak transferin son günlerinde Bursaspor'a kiralanan Slovak futbolcu, iki takımın anlaşması gereği bu maçta sahaya çıkamadı.

TARAFTARIN İLGİSİ
Sarı-lacivertli taraftarlar takımlarının bu sezon oynadığı diğer iç saha maçlarında olduğu gibi yine yalnız bırakmadı. Maçtan önce takımına destek olan taraftarlar oyuncuları tek tek tribüne çağırarak moral verdi. Karşılaşmaya 40 bine yakın sarı-lacivertli taraftar takip etti.

Bursasporlu taraftarlar ise kendilerine ayrılan bölümde takımlarına destek oldu. Maçı bine yakın Bursasporlu taraftar izledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.