Aziz Yıldırım başkanlığa aday olduğunu açıkladı

Aziz Yıldırım başkanlığa aday olduğunu açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 19-20 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Aziz Yıldırım'ın avukatı kanalıyla yaptığı açıklama Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yeraldı:

Açıklama şöyle:

Başkanımız Aziz Yıldırım avukatları aracılığıyla bir açıklama göndermiştir. Başkanımızın gönderdiği açıklama aynen şöyledir: "Öncelikle yaşanılan süreçte, Büyük Fenerbahçe taraftarına Bizlere verdiği destekten ötürü minnettar olduğumuz belirtmek isterim. Bu destek; inancımızın ve haklı duruşumuzun yegâne dayanağıdır. Bilinmelidir ki, Bizlerin de bu uğurda "çektiklerimiz", "göze aldıklarımızın" yanında yok hükmündedir.

Sevgili Fenerbahçe’mizin Dünya kulübü olma yolundaki büyük yürüyüşü, taraftarıyla, tarihiyle, ekonomisiyle ve en önemlisi yıkılmaz duruşunu simgeleyen zaferleriyle engellenemez boyutlara ulaşmıştır.

Kulübümüzün gerek geldiği nokta ve gerekse hedeflerine yönelik projeleri kimileri için hayal dahi edilemez niteliktedir. Yasadığımız sürecin ve Fenerbahçe’mize karşı yürütülen bu hayâsızca kampanyanın gerçek sebebi de budur.

Ancak bu süreç, Fenerbahçe camiasının sadece şanlı geçmişine değil, geleceğine de ne denli sahip çıktığını dost düşman herkese açıkça göstermiştir, göstermeye de devam edecektir.

"Bu ayrılık bir gün biter, bu sevda asla" uğruna hayatlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Fenerbahçe’mizin Başkan ve yöneticilerinin şahsi ikballeri uğruna, bu sevdalarını pazarlık masalarında bırakıp kaçacaklarını söylemek kimsenin haddi değildir; bunlar derhal ve en sert şekilde gereken cevabı alacaklardır.

Aziz Yıldırım’ın vereceği cevap ise her zaman olduğu gibi açık ve nettir. Aziz Yıldırım 19 MAYIS 2012 TARİHLİ BÜYÜK FENERBAHÇE KONGRESİNDE FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKAN ADAYIDIR.

Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının mücadelesi Fenerbahçe’nin mücadelesidir. Bu mücadelemiz her yöneticimiz her taraftarımız ve her zerremiz aklanana kadar ve Bizlere bu zulmü yaşatanlar kanunlar önünde hesap verene kadar sürecektir. Unutulmamalıdır ki hiçbir güç bu ulu çınardan tek bir yaprak dahi kopartamayacaktır.

Sahaya yansımayan eylemlerin, nerede ve nasıl yapıldığını ortaya koyamayanlar bu hukuk dışı safsatalara dayanarak karar alamazlar. Hele hele günü kurtaran yasa değişiklikleri ile Fenerbahçe’yi kurtarma adı altında lekelemeye çalışanlar, Türk Futboluna ihanet etmektedirler.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.