Fenerbahçe Lasanne Diarra'nın peşinde

Fenerbahçe Lasanne Diarra'nın peşinde

Fenerbahçe'nin ilgilendiği yeni yıldız isim ortaya çıktı.

 

Fenerbahçe yönetimi, iç transferi bir an önce sonlandırmak için harekete geçti. Bu sezon itibariyle sözleşmesi sona eren oyunculardanUğur Boral ile anlaşmaya varılırken, başarılı sol kanat oyuncusunun 1-2 gün içinde yeniden sözleşme imzalayacağı belirtildi.
 
Takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Semih Şentürk'ün durumunun ise henüz netleşmediği ancak geçtiğimiz haftaya oranla tarafların anlaşmaya daha yakın oldukları kaydedildi. Yeni menajeri aracılığı ile 3 yıllık sözleşme teklif edilen Semih'in, maddi konularda beklentilerinin karşılandığı, milli golcünün düşünmek için biraz daha süre istediği açıklandı. Almanya ve İspanya'dan bazı kulüplerin talip olduğu Semih'in özellikle maddi konular nedeniyle Fenerbahçe'de kalmaya daha sıcak baktığı ise gelen haberler arasında.
 
Sarı lacivertli yönetimin, yabancı orta saha oyuncusu için girişimleri de devam ediyor. Fransa Ligi'nin önemli ön liberoları arasında gösterilen Blaise Matuidi ve Etienne Capoue'nin kulüpleri St Ettienne ve Toulouse ile temaslara başlanırken, İspanyol basını da Real Madrid'in Fransız orta saha oyuncusuLasanna Diarra ile Fenerbahçe'nin ilgilendiğini iddia etti.
 
Bu arada Fenerbahçe Kulübü, Sportif AŞ'nin futbolşubesiniUEFA kriterleri doğrultusunda devralma işlemlerinde sona yaklaştı. Sportif AŞ Yönetim Kurulu, gerçekleştirdiği olağanüstü toplantıda, futbolşubesini devralmak üzere genel kuruldan yetki aldı. Toplantıda ayrıca daha önce Sermaye Piyasası Kurulu ve Sanayi Ticaret Bakanlığı'ndan izni alınan ana sözleşme değişiklikleri onaylandı.
 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.