FB'nin efsane ismi yoğun bakımda

FB'nin efsane ismi yoğun bakımda

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis, Atina'nın Evangelismos Hastanesi Kalp ve Damar Hastalıkları kliniğinde yoğun bakıma alındı.

Lefter Küçükandonyadis'in sağlık durumuna ilişkin soruları yanıtlayan doktor Andonis Sideris, ''Kişisel bilgileri vermem mümkün değil, ancak şunu söyleyebilirim ki, hastamızın durumu ağır.

Yarın ne getirir bilemiyorum, nitekim konu sağlık olunca, özellikle bu durumda, 1 artı 1 eşittir 2 etmiyor. Sayın Küçükandonyadis, dün solunum sorunlarıyla hastanemize getirildi. Ufak bir iyileşme kaydedilmiş olmasına rağmen, durumunun iyi olduğunu söyleyemem'' dedi.

Bilinci açık olan Küçükandonyadis, her ne kadar konuşmak da zorluk çekse de ''Önümüzdeki yaz inşallah Ada'da tekrar beraber oluruz'' dileğini dile getirdi.

Bu arada, Küçükandonyadis'in torunu Özcan Katmer de, dedesinin sağlığına ilişkin açıklamasında, ''En son dün akşam konuştuk. Yoğun bakımdan çıkmıştı. Sağolsun Atina-Pire Başkonsolosumuz Beyza Üntuna hanım çok yakından ilgilendi. Teyzem ile anneannem yanındalar. Bildiğim kadarıyla durumu kritik olduğu için değil, tedavi şartları daha iyi olsun diye bugün tekrar yoğun bakıma alındı'' diye konuştu.

FENERBAHÇE KLÜBÜNDEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada da, Lefter'in seyahati sırasında düşerek ayağını kırdığı, aynı zamanda kalbinde ödem oluştuğu ve şekerinin yüksek seviyede seyrettiği bildirildi.

Kulübün internet sitesinde ''Efsanemize acil şifalar diliyoruz'' başlığıyla yapılan açıklamada, Lefter'in Türkiye'ye getirilerek tedavisine burada devam devam edilmesi için ambulans ve özel uçak dahil her türlü düzenlemenin gerçekleştirildiği, ancak doktorların şu an için seyahat izni vermediği belirtildi. açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

''Değerli eski sporcumuzun sağlık durumu, Atina Konsolosluğu, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, başkanımız ve yöneticilerimiz tarafından, doktorlar ve konsolosluk yetkilileri aracılığıyla takip etmektedir. Kulübümüz, kendisinin Türkiye'ye getirilmesi ve tedavisinin burada devam ettirilmesi için ambulans ve özel uçak dahil olmak üzere her tür düzenlemeyi gerçekleştirmiş, ancak doktorların şu an için seyahat izni vermemesi dolayısıyla Küçükandonyadis henüz Türkiye'ye getirilememiştir. Doktorların izin vermesiyle birlikte, kendisi derhal Türkiye'ye getirilecek ve tedavisi burada sürdürülecektir. Fenerbahçe Spor Kulübünün ve Türk sporununefsane ismi Lefter Küçükandonyadis'e, kulübümüz, yönetimimiz ve tüm camiamız adına geçmiş olsun der, kendisine acil şifalar dileriz.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.