Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne veda etti

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne veda etti

Şampiyonlar Ligi 3. öneleme turu rövanş maçında Monaco'ya konuk olan temsilcimiz Fenerbahçe, karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi 3. öneleme turu rövanş maçında Monaco'ya konuk olan temsilcimiz Fenerbahçe, 3-1 yenildi ve elendi. Sarı lacivertliler yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

İLK YARI 2-0 SONA ERDİ

İlk maçta elde ettiği 2-1'lik galibiyetin avantajıyla sahaya çıkan Fenerbahçe, 3. dakikada şok bir gol yedi. Ozan Tufan'ın kaptırdığı top sonrasında gelişen atakta Germain topu filelere yolladı ve Fenerbahçe'nin avantajı kayboldu.

Erken golün şokunu üzerinden atamayan Fenerbahçe, 18. dakikada Falcao'nun penaltı golüyle bir anda 2-0 geriye düştü..

Sarı-lacivertliler, ikinci golden sonra toparlanıp rakip kalede gözükmeye başladı. Salih Uçan ile rakip kalede tehlikeler yaratan temsilcimiz, Fernandao ile net bir pozisyonu harcadı ve ilk yarı 2-0 sona erdi.

F.BAHÇE ERKEN VEDA ETTİ

İkinci yarıya ise iyi başlayan sarı lacivertliler 52. dakikada Emenike ile direğe takıldı. 53. dakikada ise ilk maçın yıldızı Emenike yine sahne aldı ve skoru 2-1'e getirdi. 65. dakika ise bir anlık savunma hatasında Valere Germain skoru yeniden 3-1'e getirdi. Bu skorla temsilcimiz Fenerbahçe Devler Ligi'ne erken veda etti.

MAÇIN HAKEMİ ÇILDIRTTI

Öte yandan karşılaşmanın hakemi, Fenerbahçe'nin 2. yediği golde yanlış bir kararla Monaco lehine penaltı çaldı. Maçın ikinci yarısında ise Fenerbahçe'nin iki tane net penaltı pozisyonuna devam kararı vererek Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.