Savcı, şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırdı

Savcı, şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırdı

Yıldız oyuncuya 6-0’lık A.Gücü maçı öncesi rakip oyuncu Kağan’a gönderdiği “Maça asılmayın.. Seni Fenerbahçe’ye aldıracağım” SMS’i sorulacak. Çeşme’de tatil yapan Emre, bugün emniyete gelecek.

SÜRDÜRÜLEN şike soruşturmasında dalgaya Emre Belözoğlu da kapıldı.. Milli futbolcu İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce şüpheli sıfatıyla ifade vermeye çağırıldı. Soruşturmayı yürüten İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü tarafından Belözoğlu’na, Fenerbahçe’nin 6-0 kazandığı Ankaragücü maçından iki gün önce rakip takım oyuncusu Kağan Söylemezgiller’e gönderdiği, “Maça asılmayın.. Seni Fenerbahçe’ye aldıracağım” yazılı SMS sorulacak.

“Emre abin ben.. Aldırıyorum seni”

Emre, 13 Mayıs 2011’de kendisi gibi Ahmet Bulut’un menajerlik şirketine kayıtlı bulunan A.Gücülü Kağan Söylemezgiller’e kendisini Fenerbahçe’ye aldıracağını söyleyerek, “Oynanacak müsabakada kendisini fazla zorlamaması şeklinde mesaj gönderdiği iddia ediliyor. Emre’nin telefonundan Kağan Söylemezgiller’e atılan mesajda, “Oğlum Kağan. Emre abin ben. Aldırıyorum seni buraya. Sakın zorlamayın he. Kavga ettirme beni başkanla” ifadelerinin yer aldığı görülmüştü.

“Mesajı benim telefonumdan çekti”

Belözoğlu’nun mesajı Ekrem Okumuş’un telefonundan gönderdiği belirtiliyor. Okumuş’un aynı gün Emre’nin kuzeni olan Volkan Bahçekapılı ile yaptığı görüşmede, “Emre yazdı.. İşte onlar var.. Bibiem de” diyerek mesajı kendi telefonundan Emre’nin çektiğini söylemesi yapılan dinlemeye takıldı. Emre’nin gönderdiği bu mesajdan ilk olarak Ankaragücü yönetimi sonra da Trabzonspor’un haberi oldu. Trabzon eski milletvekili Kemalettin Göktaş da “Emre, A.Gücülü 3 futbolcuya mesaj çekti” açıklamasını yapmıştı.

Emre, Etik Kurul’a “şaka” dedi

SMS iddialarının gündeme geldiği sırada Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek şike teklif edilen oyunculardan birinin Kağan Söylemezgiller olduğunu açıkladı. Menajer Ahmet Bulut’un ortağı Ekrem Okumuş mesaj attığını iddiasını doğrulamış ve “Evet ben gönderdim. Emre’nin haberi yoktu. Onun adına mesaj attım. Bu bir şakaydı. Olayın bu kadar büyüyeceğini düşünemedim” ifadesini kullanmıştı. Emre Belözoğlu da TFF Etik Kurul’a verdiği ifadede bu mesaj için “Şaka yapmıştım” demişti. Bünyamin Demirkan

2014’te hayali A Milli forma

FENERBAHÇELİ milli futbolcu Emre Belözoğlu, 2014 Dünya Kupası kuralarını değerlendirdi. Yaşının müsaade etmesi halinde kupada oynamak istediğini belirten Belözoğlu şunları söyledi: “Kazakistan ve Avusturya maçlarına konsantre olmamız gerekirken neyazık ki yaşadığımız olaylar bunu engelliyor. Ortam futbol konuşmamıza engel oluyor. 2014’de forma giymek bana gurur verir. Hollanda’nın kalitesi belli. Romanya ve Macaristan kilit takım olurlar. Bu dört takım arasında ciddi bir mücadele olacağını düşünüyorum. Her zaman olduğu gibi iddiamız devam edecek. Buna grup birinciliği de dahil. 2014’te iyi bir jenerasyon ile temsil edileceğimize inanıyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.