Hepsi serbest bırakıldılar

Hepsi serbest bırakıldılar

Şike soruşturmasında 3. dalga başladı...

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, Gençlerbirliği eski Genel Müdürü Zafer Önder İpek, İstanbul BŞB'li futbolcu Can Arat ve Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay'ın ağabeyi futbolcu İlhan Çelikay Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

Adliyede savcı Mehmet Berk tarafından sorgulanan 4 isim de serbest bırakıldı.

İLK OLARAK CAN ARAT SERBEST BIRAKILDI

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen futbolcu Can Arat, savcılık sorgusunun ardından saat 15.45 sularında serbest bırakıldı.

Gözaltına alındıktan sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edilen Arat, soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk'e ifade verdi. Arat, sorgusunun ardından serbest kaldı.

"HER ŞEY ORTADA"
Kendisini bekleyen ailesiyle adliyeden ayrılan Can Arat, basın mensuplarının soruları üzerine, ''Söyleyecek bir şey yok, her şey ortada'' dedi.

ÇETİNKAYA VE ÇELİKAY DA SERBEST
Can Arat'ın ardından, Fenerbahçe İdare Menajeri Hasan Çetinkaya ile kaleci Korcan Çelikay'ın ağabeyi İlhan Çelikay saat 17.00 sularında savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldılar. 

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Fenerbahçe Spor Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve futbolcu İlhan Çelikay, savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Gözaltına alındıktan sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edilen Çetinkaya ve Çelikay, soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk'e ifade verdi. Çetinkaya ve Çelikay, sorgularının ardından serbest kaldı.

SON İSİM DE SERBEST
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen eski hakemlerden Zafer Önder İpek, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Gözaltına alındıktan sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edilen İpek, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'e ifade verdikten sonra serbest kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.