Sarı-Lacivertli ekip üçlü çekti...

Sarı-Lacivertli ekip üçlü çekti...

Udinese’ye 21 milyon Euro bonservis öneren Juventus, Real Madrid’den gelen Melo’ya karşı Lassana Diarra teklifiyle Gökhan transferini askıya aldı. Yarışta Napoli ile Kanarya başbaşa kaldı!

Selçuk İnan’ın Galatasaray’la anlaşmasından sonra Fenerbahçe için transferdeki ilk hedef orta sahanın merkezinde görev alacak bir futbolcu... Teknik direktör Aykut Kocaman’ın da Emre’yle birlikte takıma yön verecek çift yönlü bir oyuncu istediğini dile getirmesi Fenerbahçe kurmaylarını harekete geçirmişti. Menajerlerin kendilerine önerdiği yabancı oyuncUuları ‘yedekte’ tutan Sarı-Lacivertliler’in Gökhan İnler konusundaki ‘gizli planını’ HABERTÜRK ortaya çıkarmıştı.

Udinese’nin 27 yaşındaki yıldızı için İtalya’nın iki ekibi Juventus ve Napoli ile kapışan Fenerbahçe’ye dün bir güzel haber daha geldi. Udinese’nin kapısını 21 milyon Euro ile çalan ve Gökhan için en yüksek teklifi yapan Juventus, yarıştan çekilme noktasına geldi.

HEDEF LASSANA DİARRA
Peki bu sürpriz nasıl ortaya çıktı? İşin sırrı İtalyan Corriere Dello Sport’un dünkü haberinde gizli... Felipe Melo’nun yerine oyuncu arayan ve bu nedenle Gökhan ile ilgilenen Juve, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun sürpriz teklifiyle ‘altın’ buldu. Gazete, Mourinho’nun Melo’yu istemesi üzerine Juventus’un da Real’in gözden çıkardığı Lassana Diarra’ya talip olduğunu ve iki yıldızın takasının gündeme geldiğini yazdı. Pirlo gibi bir maestronun yanına savaşçı Diarra’nın daha mantıklı bir seçim olacağını düşünen Juventus, “Gökhan’a 21 milyon Euro vermek yerine, Diarra transferini takasla çözeriz” düşüncesiyle frene bastı.

TEKLİF NAPOLİ’NİN 2.5 KATI
Juventus’un Gökhan transferini askıya alması, Fenerbahçe ile Napoli’yi başbaşa bıraktı. Ancak bu noktada da Sarı-Lacivertli ekibin büyük bir avantajı söz konusu. Zira geçen yıl Serie A’yı 3. sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi vizesi alan Napoli’nin en flaş oyuncusu Edinson Cavani’ye ödediği ücret 1.8 milyon Euro’ydu. İtalyan ekibinin Gökhan İnler’e de yıllık 1.6 milyon Euro önerdiği Çizme’den gelen haberler arasında. Bu noktada Fenerbahçe’nin 2.5 milyon Euroluk teklifi, Gökhan İnler yarışında Sarı-Lacivertli kulübü hayli öne çıkarıyor. Kanarya’nın bu rakamı 3 milyon Euro’ya kadar yükseltebileceği öğrenildi.


VARAN 2
SEMİH YARIN İMZALIYOR
Uğur Boral’la anlaştıktan sonra Semih Şentürk’le masaya oturan Fenerbahçe, bu konuda da mutlu sona ulaştı. Önceki gün yaptığı açıklamada, “Küçük pürüzler var ama yüzde 90 kulübümde kalacağım” diyen milli oyuncu konusunda tüm pürüzler giderildi. Semih’in yarın kulübe gelerek kendisini 3 yıl daha Sarı-Lacivertli renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

KIRAN KIRANA MÜCADELEDE
Öte yandan yönetimle yaptığı görüşmede Emenike’nin transferiyle forvette yaşanacak yarışa da dikkat çeken Semih, “Kıran kırana bir forma yarışı bizi bekliyor. Ne olursa olsun aklımdaki hedef 10 gole ulaşmak” yorumunu yaptı.

VARAN 3
SEZER ARTIK FENERLİ
Eskişehirle yapılan bonservis pazarlığını önceki gece bitirme noktasına gelen Fenerbahçe, İstanbul’a gelen Sezer Öztürk’le de anlaştı. Transfer bugün açıklanacak!

İç piyasadan yapacağı transferler konusunda elini çabuk tutan, Emenike, Orhan Şam ve Serdar Kesimal’i kadrosuna katan Fenerbahçe, Sezer Öztürk bilmecesini de çözdü. Uzun süredir Eskişehirsporla pazarlık halinde olan Sarı-Lacivertli kurmayların, önceki gece geç saatlerde işi bitirdiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine Sezer Öztürk dün İstanbul’a geldi. Yapılan görüşmede Sezer’in, “Ben bu takımda forma giymek istiyorum” yaklaşımından mutluluk duyan Fenerbahçeli yöneticilerin, 27 yaşındaki oyuncunun transferini bitirdiği ifade edildi. Transferde Eskişehirspor’a ödecek bonservis ve oyuncuyla verilecek ücretle ilgili bilgiler henüz netlik kazanmadı. Fenerbahçe’nin Sezer’le ilgili bugün resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

 

HABERTÜRK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.