Fenerbahçe İzmir'e 10 eksikle gitti!

Fenerbahçe İzmir'e 10 eksikle gitti!

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupas'nda yarın deplasmanda Altınordu'yla oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli futbolcuların, iki grup halinde çalıştığı bildirildi. Antrenmanda bir grubun salonda yapılan kuvvet çalışmasının ardından sahada dayanıklılık koşusuyla çalışmalarını tamamladığı, diğer grubun ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışması yaptığı ifade edildi. Antrenmanın, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı belirtildi.
 

Sakatlıkları bulunan Emmanuel Emenike ve Pierre Webo'nun, özel program dahilinde tedavi ve çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

 

18 kişilik kadro belli oldu

Fenerbahçe'de, Altınordu maçının kadrosu belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda daha önce oynadığı maçlarda da yedek ve genç ağırlıklı futbolculara şans tanıyan teknik direktör İsmail Kartal, sakatlıkları bulunan Emenike, Webo, Alves ve Meireles'in yanı sıra Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Moussa Sow, Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül'ü İzmir kafilesine dahil etmedi.

Sarı-lacivertlilerin 18 kişilik kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

Mert Günok, Erten Ersu, Caner Erkin, Hakan Çinemre, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Caner Koca, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Mehmet Topuz, Erman Taşkın, Ramazan Civelek, Aziz Ceylan, Alper Potuk, Dirk Kuyt.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.