Fenerbahçe'de Deivid sevinci

Fenerbahçe'de Deivid sevinci

Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncu ile üç yıllık sözleşme yeniledi.

Fenerbahçe iç transferde Alex de Souza ve Roberto Carlos’tan sonra Deivid de Souza ile de sözleşme yeniledi.

Sarı-lacivertli kulüp, Brezilyalı yıldıza üç yıllık sözleşme imzalatırken, bunu kamuoyuna açıklamadan önce Futbol Federasyonu’na bildirdi. Federasyonun resmi sitesine işlenen yeni anlaşma yönetimin sürprizini de bozmuş oldu.

Fenerbahçe yöneticilerinin Kayserispor maçından sonra Deivid ile anlaşıldığını taraftarlara duyurup özel bir tören düzenlemeyi planladıkları öğrenildi. Brezilyalı yıldız Sivasspor maçından sonra yaptığı açıklamada, “Umarım yakında müjdeyi açıklarız“ diyerek takımda kaldığının işaretini vermişti.

Kupaya büyük ödül
Bu arada yönetim, 26 yıldır kazanamadığı Fortis Türkiye Kupası’nı bu sezon müzesine götürdüğü taktirde oyunculara bu organizasyondan elde edilen gelirin yarısı dağıtılacak.

Şu ana kadar 1.6 milyon dolar kazanan sarı-lacivertlilerin finale yükselip, kupayı kaldırması halinde kasasına girecek miktarın 3 milyon doları bulması bekleniyor. Yönetimin bu sezon bekleneni veremeyen futbolcularını motive edebilmek ve camianın hasret kaldığı kupayı kazanabilmek için yaklaşık 1.5 milyon doları prim olarak verme kararı aldığı bildirildi.

Etiketler :