Fenerbahçe'de Dia şoku

Fenerbahçe'de Dia şoku

Süper Lig'in 15. haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Senegalli futbolcu Dia'nın sol alt arka adalesinde zorlama ve ödem olduğu bildirildi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmana sol üst adalesinde sertleşme olan Volkan Demirel, sol alt arka adalesinde zorlama ve ödem olan Dia, sol üst yan adalesinde darbeye bağlı ödem olan Gökhan Gönül ile boynundaki ağrıları devam eden Yobo katılmadı. Bu futbolcuların tesislerde masaj ve tedavi olduğu belirtildi. Öte yandan Dia'nın MR çektireceği kaydedildi.

Sarı - lacivertliler, ısınma hareketleri ve koordinasyon çalışması ardından da çift kale maç yaptı. Bu arada çift kale maçta İlhan'ın müdahalesiyle yerde kalan Gökhan Ünal kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Tecrübeli futbolcu tedavisinin ardından çalışmaya devam etti. Tedavisi devam eden Güiza ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

KAMP PROGRAMI

Fenerbahçe'nin kamp programı belli oldu. Buna göre sarı - lacivertliler, 22 Aralık'ta girecekleri tatilin ardından 3 Ocak'ta toplanacak. Fenerabahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Yeni Malatyaspor maçının ardından Antalya'ye giderek kampa girecekler.

 

Etiketler :