Fenerbahçe'de hareketli saatler

Fenerbahçe'de hareketli saatler

Stoch transferinin ardından Christoph Daum problemiyle uğraşan Fenerbahçe’ye, Milan’da top koşturan Ronaldinho’nun ağabeyi ve menajeri Roberto de Assis’den sıcak mesajlar geldi.

Miroslav Stoch transferinin ardından sessizliğe bürünüp, Christoph Daum problemiyle uğraşan Fenerbahçe’ye, Milan’da top koşturan Ronaldinho’nun ağabeyi ve menajeri Roberto de Assis’den sıcak mesajlar geldi.

Assis, parasal konularda anlaşma sağlayamadıkları Milan’dan ayrılacaklarını belirterek, Türkiye’den gelen önemli bir teklifi değerlendirmeye aldıklarını bildirdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın üç yıldır peşinde olduğu öğrenilen Ronaldinho’nun astronomik ücreti nedeniyle Türkiye’ye transferi zor gözükse de ağabey Assis’in açıklamaları heyecan yarattı.

Milan’la yaşadığı sıkıntılar yüzünden İtalya defterini kapatmak üzere olan dünyaca ünlü yıldıza Fenerbahçe forması giydirmeyi çok isteyen Başkan Yıldırım’ın, Daum krizini çözdükten sonra yönetici arkadaşlarıyla birlikte Milan’la masaya oturmak üzere İtalya’ya gideceği kaydedildi.

Sponsorlarla işbirliği yapılacak

Bu sezon yaşanan sıkıntıları örtmek için mutlak surette çok önemli bir yıldız transferi düşenen Yıldırım’ın, Milan ile olan iyi ilişkilerini de kullanıp, Ronaldinho’ya imza attırmaya kararlı olduğu ifade edildi.

Bu arada sarı-lacivertli yönetimin, bonservis bedeli 20 milyon, yıllık ücreti 5 milyon euro olan sambacının transferi için sponsorlarını devreye sokacağı öğrenildi. Buna göre Ronaldinho’nun toplam maliyetinin önemli bir bölümü sponsorlar tarafından karşılanacak

Etiketler :