Fenerbahçe'de Kadro Değişiyor

Fenerbahçe'de Kadro Değişiyor

Kartal'ın 4. hafta planı ortaya çıktı. F.Bahçe'nin hocası beklentilerin altında kalan Sow ve Emenike'yi Akhisar'a karşı kulübede oturtacak.

Yeni sezona golle başlamalarına rağmen geride kalan 3 hafta sonunda beklentilerin altında kalan ve eleştiri oklarının hedefindeki iki isim olan Emmanuel Emenike ve Moussa Sow’a kötü haber...

Fenerbahçe, 4. haftada oynanacak Akhisar maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör İsmail Kartal’ın hücumda farklı bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Hem performansları hem de saha içinde takım arkadaşlarıyla yaşadıkları sorunlarla öne çıkan ikilinin bu hafta içindeki antrenman verilerini değerlendirecek olan teknik heyetin, uzun bir aradan sonra Sarı-Lacivertliler’in 11’inde sürpriz kararlara imza atabileceği öğrenildi.

Hedefteki adam ilan edilen Emenike ve Sow’la saha dışında da yakından ilgilenen İsmail Kartal’ın, bu iki oyuncuyu Akhisar deplasmanında kulübeye çekip, Alper ve Webo’ya şans vereceği belirtiliyor. Emenike en son geçtiğimiz sezonun son haftasında kadroya alınmazken, Sow ise sakatlığı nedeniyle oynamadığı 22. hafta karşılaşmasının ardından tüm maçlara ilk 11’de başladı. Bu arada Alper, geçtiğimiz sezon 17, Webo ise 13 maça 11’de başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.