Fenerbahçe'de Ocak operasyonu

Fenerbahçe'de Ocak operasyonu

Performansıyla Sarı-Lacivertli taraftarları çileden çıkartan Guiza'nın yerine Fenerbahçe'ye dev santrafor geliyor!

1.5 yıldan bu yana beklenen performansı gösterememesine rağmen sürekli camiadan destek gören Daniel Güiza, artık Fenerbahçe günlerinin sonuna geldi!.. Sarı-Lacivertli yönetim, son olarak Kayserispor maçındaki performansıyla büyük eleştiri alan İspanyol yıldızın biletini kesme kararı aldı. Transfer piyasasındaki değeri daha fazla düşmeden Güiza'yı elden çıkarmak isteyen yönetim, Ocak ayında tecrübeli futbolculunun talipleriyle masaya oturacak.

Çalışmalar hemen başladı
Teknik direktör Daum'un da Güiza'nın gönderilmesi konusunda yönetime onay verdiği, transfer çalışmalarına da başlandığı gelen haberler arasında. Sarı-Lacivertliler'in listesindeki isimlerin Bayern Münih'te forma giyen Luca Toni ve Tottenham Hotspur'un yıldızı Roman Pavlyuchenko olduğu öğrenildi. Yönetim, daha önce de transfer görüşmeleri yaptığı iki yıldızın menajerleriyle birkez daha masaya oturdu.

Görüşmeler olumlu
Fenerbahçe yönetiminin Toni için Bayern Münih'le yaptığı görüşmelerde önemli mesafeler katettiği ifade ediliyor. Alman kulübünden ayrılmak isteyen İtalyan golcüyle pazarlıklar da olumlu sürüyor. Yönetimin bir diğer hedefi Pavlyuchenko'da ise yüksek bonservis sorunu olduğu belirtiliyor

Etiketler :