Fenerbahçe'de şok gelişme!

Fenerbahçe'de şok gelişme!

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nın dünyaca ünlü yıldızı Diana Taurasi’nin doping testindeki B numunesi de pozitif çıktı. 28 yaşındaki oyuncunun yaklaşık 2 yıl ceza alması bekleniyor.

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Diana Taurasi’ye kötü haber geldi. Yıldız oyuncunun doping testindeki B numunesinin de pozitif çıktığı belirtildi.

Her iki numunesinde de yasaklı madde sayılan (stimülan) tespit edilen 28 yaşındaki yıldız oyuncunun iki yıl civarında ceza alması bekleniyor.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 4. haftasında Fenerbahçe’nin İstanbul Üniversitesi’yle oynadığı karşılaşmanın ardından yapılan doping testinde, Diana Taurasi’nin A numunesi pozitif çıkmıştı.

Diana Taurasi’nin menajeri, ünlü basketbolcunun A numunesinin pozitif çıktığını doğrulamış ve B numunesinin açılmasını beklediklerini belirtmişti. 

A numunesinin pozitif çıkmasının ardından Basketbol Federasyonu tarafından tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen Taurasi, İstanbul Üniversitesi maçından sonra sarı lacivertli takımın formasını giyemiyordu.

Etiketler :