Fenerbahçe'ye iki süper yıldız

Fenerbahçe'ye iki süper yıldız

Fenerbahçe'den müthiş harekat... Devre arası yapılacak transfer için kolları sıvayan Sarı-Lacivertliler girişimlerini hızlandırdı.

Sportif Direktör Aykut Kocaman forvet için Zigic, Luca Toni, Diego Tardelli ve Pavlyuchenko ile temasa geçti. Sol kanada ise Jovanovic, Diego Capel ve Andres Guardado'dan biri alınacak. Kocaman, Daum ve yöneticilerle yaptığı toplantıda Ocak ayında Carlos ve Deivid'i gönderip yerine bir forvet, bir de sol kanat oyuncusu almak için fikir birliğine vardı.

Milli maçı izleyecek

Sırbistan-Romanya maçını izleyen Kocaman burada Sırp oyuncular Nikola Zigic ve Milos Krasic'i yakın takibe aldı. Kocaman çarşamba günü Litvanya-Sırbistan maçını da seyrederek 2 futbolcu hakkında kapsamlı bir rapor hazırlayacak. Ayrıca B.Münih'li İtalyan golcü Luca Toni'nin durumu hakkında da Alman kulübüyle görüşmeler yapacak.

Güiza için takas önerisi

Tottenham'ın Güiza'yı alıp yerine Rus golcü Pavlyuchenko'yu verme teklifi de yönetimce inceleniyor. Ayrıca A.Mineiro'da oynayan golcü yıldız Diego Tardelli de alternatifler arasında yer alıyor. Sol kanat için S.Liege'li Jovanovic, Deportivo'lu Andres Guardado ve Sevilla'lı Diego Capel ismi üzerinde duruluyor. Bu transferde bu hafta yeni gelişmeler olması bekleniyor.

Havadan çok etkili

Valencia'nın Sırp golcüsü Nikola Zigic özellikle hava toplarında çok etkili bir futbolcu. Bu sezon takımda fazla şans bulamayan 29 yaşındaki oyuncu ligde sadece 2 kez forma şans bulurken sadece 1 gol kaydetmeyi başardı. 2 maçta 90 dakika oynamayan Nikola Zigic, UEFA Avrupa Ligi'nde de 4 kez oynarken 2 kez fileleri havalandırmay başardı.


Etiketler :