Fenerbahçe'yi şok eden haber

Fenerbahçe'yi şok eden haber

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda zirve mücadelesi veren Fenerbahçe'ye Beşiktaş maçı öncesi üzücü haber...

Galatasaray derbisinde 40. dakikada sakatalanarak yerini Bienvenu’ye bırakan Moussa Sow'un sağ alt adalesinde üçüncü derecede yırtık olduğu belirtildi. Senegalli oyuncunun sezonu kapattığı açıklandı.

 

Fenerbahçeyi şok eden haber
 

Sağ arka adalesinde 3. derece yırtık tespit edilen Moussa Sow sezonu kapattı.

NTVSpor'un son dakika bandıyla verdiği habere göre; Sow'un sakatlığının ciddi olduğu ve Spor Toto Süper Final'de geri kalan 4 maçta oynayamayacağı belirtildi.

Fenerbahçe'nin Senegalli oyuncusu Moussa Sow, derbinin 40. dakikasında sakatlanarak yerini Henri Bienvenu'ye bırakmıştı. Sow'un bugün çekilen MR'ında sağ arka alt adalesinde 3. derecede yırtık olduğu anlaşıldı. Yaklaşık 1 ay futbol oynayamayacak olan golcü oyuncu, sezonun geri kalan maçlarında forma giyemeyecek.

         Sağ arka alt adalesinde 3. derecede yırtık tespit edilen Senegalli forvetin tedavisine başlandığı açıklandı.
         Fenerbahçe’de derbi maçın faturası sakatlıklar anlamında ağır olurken, kaptan Alex’in sol ayağında kemik ilik ödemi oluştuğu, kaleci Volkan Demirel’in bel adalesinde zorlanma, Mehmet Topuz’un da sağ aşil tendonunda iltihaplanma bulunduğu açıklandı.

SARI-LACİVERTLİ TAKIM HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında 26 Nisan Perşembe günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda KDÇ Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına öğle saatlerinde Can Bartu Tesisler’inde yaptığı antrenmanla başladı. Tesislere gelen çocuklar 23 Nisan coşkusunu futbolcular ve teknik ekiple kutladı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelen Işıl Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile yine bir grup öğrenci, futbolcular ve teknik heyetle tanışma imkanı buldular. Antrenmanı izleyen öğrenciler ara ara yaptıkları tezahüratlarla futbolculara destek verdi. Oyunculardan imza alan çocuklar, fotoğraf çektirmeyi de unutmadılar.
Bu arada bugün yeni yaşına giren Bekir İrtegün’e çeşitli hediyeler veren öğrenciler, Aykut hocaya da çiçek takdim etti.
Öte yandan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 12.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Galatasaray maçında görev alan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamlarken, diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları çalışmada 2 gruba ayrıldılar. 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından oyuncular antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.