Fener'de gidecek isimler belli oldu

Fener'de gidecek isimler belli oldu

Şampiyonlar Ligi ön elemede Young Boys'a boyun F.Bahçe'de yönetim harekete geçti... Bazı isimlerin biletleri kesildi...

Sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İsviçre'nin Yong Boys ekibine elenmesi sonrasında takım için sıkıntılar baş göstermeye başladı.

Oyuncuların isteksiz oyunları karşısında harekete geçen yönetim, bazı futbolcuların biletini kesti.

Takımdan gönderilecek oyuncuların akıbetinin 15 Ağustos Pazar günü oynanacak ligin ilk hafta maçı öncesi kesinleşeceği öğrenildi.

İşte Fenerbahçe'den gidecek oyuncular:

Deivid de Souza: Sarı-lacivertli takımda en büyük başarısını Zico zamanında gösteren Brezilyalı oyuncu, sakatlıktan döndükten sonra eski grafiğini yakalayamadı. Aykut Kocaman'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği Deivid için Katar Ligi'nin önde gelen kulüplerinden biri ile görüşülüyor.

Daniel Güiza: Geldiği günden bu yana özellikle kaçırdığı gollerle Fenerbahçeli taraftarları çılgına çeviren İspanyol oyuncu için Rusya'nın Rubin Kazan ve İngiltere'nin Balckburn Rovers takımı ile görüşülüyor.

Önder Turacı: Özel hayatında yaşadığı çalkantılar sonrasında gözden tamamen düşen milli oyuncuya son bir şans verilmiş ancak bu o şansı iyi değerlendiremeyince onun da bileti kesildi.

Volkan Babacan: Özellikle Almanya'nın Köln takımı ile oynanan hazırlık karşılaşmasında yediği hatalı goller ile verilen şansı geri çeviren Volkan Babacan da gönderilecekler listesine girdi.

Kazım Kazım: Geçen yıl Fransa'nın Toulouse takımında kiralık oynadıktan sonra geri dönen milli futbolcu, hazırlık kampında teknik direktör Aykut Kocaman'ın istediği performansı sahaya koyamadı. Milli futbolcu yeniden bir takıma kiralık olarak gönderilecek.

Etiketler :