Fener'den dev atak

Fener'den dev atak

Mehmet Topuz'u renklerine bağlayarak, Türkiye'de yıllarca unutulmayacak sansasyonel bir transfere imza atan F.Bahçe, şimdi de Avrupa'da çok konuşacak bir operasyona hazırlanıyor.

Sarı-lacivertli ekibin yeni teknik direktörü Daum, Bayern Münih'in Brezilyalı stoperi Lucio'nun transfer edilmesini istedi. Alman hoca, Bayer Leverkusen'den de öğrencisi olan ve yıllardır çalıştırdığı her takıma almak istediği sambacı için "Eğer Lugano ayrılırsa yerine Lucio'yu istiyorum. Lucio sadece savunmada değil hücumda da takıma çok büyük katkı sağlayacak" dedi.

Daum'un bu isteği üzerine kolları sıvayan F.Bahçe, B. Münih ile temasa geçti. Alman kulübü, bir yıl daha sözleşmesi bulunan ancak mukavelesi bitmeden satıp para kazanmak istediği 31 yaşındaki Lucio için 13 milyon euro bonservis bedeli talep etti. F.Bahçe ise yüksek bulduğu bu rakamı 8 milyon euro'ya indirmeye çalışıyor. Sarı- lacivertli kulübün bu hafta içinde Bayern Münih ile tekrar bir araya geleceği ve daha detaylı bir görüşme yapacağı öğrenildi. Defansta "yırtıcı ve inatçı" futbolu nedeniyle "pitbull" diye anılan Lucio kafa golleriyle de ünlü.

Etiketler :