Ferguson: Ronaldo'dan korkmuyorum

Ferguson: Ronaldo'dan korkmuyorum

İskoç teknik adam, Real Madrid ile oynayacakları maçın bol gollü geçeceğini belirtti ve Ronaldo tehdidine rağmen rakiplerini saf dışı ederek çeyrek finale ulaşacaklarını öne sürdü.

Manchester United Teknik Direktörü Sir Alex Ferguson, salı akşamı oynanacak karşılaşmada bütün dikkatlerini Cristiano Ronaldo'ya vermenin yanlış olacağını ifade etti.

Maç öncesi düzenlenen basın toplantısına katılan Ferguson, "Karşı takımda Ronaldo varsa ne beklersiniz? Elbette sizi zora sokmasını. Bu açıdan elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Kolay olmayacak çünkü her hafta üst düzey oynuyor. Rafael'in ilk maçta edindiği tecrübenin bu maçta faydasını görmeyi planlıyorum. Yine de Ronaldo'dan korkmuyorum. Çünkü Ronaldo'dan korkup sadece ona önlem alırsam kendi takımımın sahada yapacaklarını kısıtlarım." diyerek Ronaldo'ya özel önlem almayacağını ifade etti.

İskoç teknik adam, İspanyol ekibi hakkında ise "Real Madrid, Avrupa'nın en iyi kontra takımlarından birisi. Salı günü Camp Nou'da da bunu kanıtladılar. Muhteşemlerdi. Hem hücum etmeli hem de savunmada açık vermemeliyiz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Oyuncularına ve taktilerine çalışıyoruz. Kendi gücümüzün farkındayız ve umarım oyun tarzımız bize galibiyeti getirecektir." diyerek çeyrek finale yükseleceklerine inandığını belirtti.

Son olarak sakatlığı bulunan Phil Jones'a değinen Fergie, "Phil Jones hazır değil. Gerçekten çok önemli bir oyuncu. Büyük bir kayıp ama üstesinden gelebileceğimize inanıyorum." dedi.

Real Madrid ve Manchester United, 1-1'in rövanşında yarın akşam Old Trafford'da kozlarını paylaşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.