Yıldırım'dan Gülen'e Telefon

Yıldırım'dan Gülen'e Telefon

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, uzun zamandır görüşmek istediği Fethullah Gülen'e ekim ayında telefonla arayarak sormuş: Beni siz mi tutuklattınız?

Gazete Habertürk yazarı Fatih Altaylı, çok konuşulacak iddialarda bulundu. Aziz Yıldırım'ın tahliye olduktan sonra Amerika'da bulunan Fethullah Gülen'i telefonla arayarak, 'Beni siz mi tutuklattınız' diye sorduğunu iddia etti.

İŞTE ALTAYLI'NIN O İDDİASI
Aziz Yıldırım, Fethullah Güleni aradı ve sordu HABERİN kaynağı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a çok yakın isimlerden biri. Bu bilgiyi verirken, "Bunu bilen sadece 6 kişi var" dedi. Ben de "Ben öğrenince tüm Türkiye öğrenir" dedim. Anlatayım da 8. kişi de siz olun. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike soruşturması çerçevesinde cezaevine girdikten sonra sürekli olarak, "Bu işi bize cemaat mi yaptı? Cemaat yaptıysa niye yaptı?" sorularını hem kendine, hem de yakın çevresine sormaya başlamış.

Çeşitli aracılar, "Bu işin cemaatle ilgisi yok" deseler de Aziz Yıldırım buna kulak asmamış ve bu soruyu doğrudan doğruya cemaatin en önemli ismine, Fethullah Gülen'e sormayı kafasına koymuş. Cezaevinden çıktıktan sonra da Fethullah Gülen'e ulaşmak için imkan ve fırsat kollamaya başlamış. Ancak Gülen tarafı konuya çok sıcak bakmamış. Fethullah Gülen, Aziz Yıldırım'ın kendisiyle görüşmek istediğini söyleyen aracılara, "Ben ne konuşacağım. Alakamız olmayan bir işle ilgili bizi suçladılar hep. Şimdi konuşsam ne olacak" demiş ve görüşmeye pek sıcak bakmamış.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.