Fethullah Gülen kasırga duası yazdı

Fethullah Gülen kasırga duası yazdı

Sandy kasırgası ABD'yi kasıp kavururken cemaat mensuplarının Pennsylvania'da yaşayan Fethullah Gülen'i merak etmesi üzerine twitterdan açklama yapıldı.

Herkul.org'un resmi sosyal medya hesabı Herkul_Nagme'den yapılan açıklamada, ABD'yi vuran Sandy kasırgasının Fethullah Gülen'in ikamet ettiği Pennsylvania eyaletinde -dualar sayesinde- fazla hasara yol açmadığı duyurulmuştu. Yeni yayınlanan "Sandy Kasırgası ve Dua Sığınağı" başlıklı 146. Nağme'de de Hocaefendi'nin afetlere karşı yazdığı dua ve yeni görüntüler paylaşıldı. İşte o o mesaj

 
"Sevgili arkadaşlar,
 
Öncelikle duyarlılığınız, dostluğunuz, nezaketiniz, “geçmiş olsun” mesajlarınız ve dualarınız için çok teşekkür ederiz.

 
Dünkü kısa mesajımızda belirttiğimiz gibi, Sandy kasırgası buradan da geçti. Yetkililer bizim bulunduğumuz yerde ve Pennsylvania genelinde de çok yıkım bekliyorlardı ama elhamdülillah korkulan olmadı.
 
Muhterem Hocamız Âyetü'l-Kürsi'yi başa koyarak bir dua yazdı. O metni hemen her taraftaki tanıdıklarımıza gönderdik; duanın kopyalarını çoğaltıp evlerimizin kapılarına ve bulunduğumuz mekânların sınırı olan ağaçlara astık. Ayrıca, yine Hocaefendi'nin ikaz ve irşadıyla hacet namazları kılıp ilahî hıfza vesile saydığımız niyazlara sarıldık.
 
Cenâb-ı Allah'a sonsuz hamd ü sena olsun ki birkaç ağaç devrilmesinden başka bizde ve tanıdıklarımızda hasar meydana gelmedi.
 
Kıymetli Hocamız akşam çay faslında bu meseleye de değindi. Bu “nağme”de muhterem Hocaefendi'nin yazdığı duanın metnini ve yaptığı o açıklamayı bulacaksınız. Hürmetle..."
 
Muhterem Hocamızın Kasırga Gibi Afetlere Karşı Yazdığı Dua:"
 
 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.