Fethullah Gülen kitapları evlerinden atılıyor

Fethullah Gülen kitapları evlerinden atılıyor

Darbe girişimi başarıya ulaşamayınca Gülenciler'in Fethullah Gülen'in kitaplarını evlerinden atmaya başladığı görülüyor.

TİMETURK I HABER MERKEZİ
DETAY HABER

15 Temmuz Cuma akşamı saat 21.00'den sonra İstanbul'da Boğaz köprülerinin, Ankara'da ise jetlerin alçak uçması ile başlayan darbe girişimi başarıya ulaşamadı.

GÖZALTI ve TUTUKLAMALAR DEVAM EDİYOR

Bunun yanısıra kendilerini deşifre eden Fethullahçı Terör Örgütü yapılanması mensubu askerler ve kamudaki binlerce çalışan için gözaltılar ve tutuklamalar devam ediyor.

GÜLEN'İN KİTAPLARI EVLERİNDEN ATILIYOR

Fethullah Gülen'in iadesinin konuşulduğu bu günlerde Cemaatinin evlerinin de FETÖ kapsamında değerlendirildiği biliniyor. Bu sebeple, darbe girişimi sonrası Gelen evelrinden Gülen kitaplarının atıldığı görülüyor.

Timeturk Yazarı M. İkbal Köseoğlu'nun paylaştığı bir Tweet'te bu kitaplara dair fotoğraflar paylaştı.

İşte onlardan biri:

2016-07-19_20h53_22

4_42

2_66

3_59
1_77

SOSYAL MEDYA DARBECİLERİ DE MERCEK ALTINDA

Öte yandan 15 Temmuz darbe girişimi başladığı andan itibaren bu girişimini destekleyen ve başarıya ulaşmasını isteyenlerin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı propaganda için de Emniyet harekete geçmiş durumda. Buna göre sosyal medyada "klavye darbecileri" şeklinde tanımlanan bu hesaplardan alınan ekran görüntüleri siber.onleme.arastirma@egm.gov.tr, siber@egm.gov.tr, siber.ankara@egm.gov.tr, siber.istanbul@egm.gov.tr adreslerine gönderilerek şikayet edilebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.