Türkiye'nin en iyi filmi geliyor

Türkiye'nin en iyi filmi geliyor

Pahalı prodüksiyonuyla bugüne kadar Türkiye'de gerçekleştirilen en iddialı yapım olan Fetih 1453 filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Yapımcı Faruk Aksoy'un yönetmen koltuğuna da oturduğu ve Türk sinemasının en pahalı filmlerinden biri olarak görülen Fetih 1453'ün ilk fragmanı yayınlandı.

Özellikle görsel efektler olarak bir Türk filmi için oldukça tatmin edici gözüken film, yapımı için harcanan parayla adından oldukça söz ettirecek gibi gözüküyor.

Film 1451 yılında Fatih Sultan Mehmet'in fetih planlarını yaptığı andan itibaren başlıyor. Filmde Molla Gürani, yani Fatih'i yetiştiren üstadı ve Fatih Sultan Mehmet'in çocukken aldığı eğitim süreçleri de yer alıyor. Gerçek oyuncuların yer aldığı filmde 3 boyutlu animasyonlar da olacak.

17 milyon dolarlık dev bütçesiyle Yeşilçam'ın en pahalı filmi olan 'Fetih 1453'te bir de ilk gerçekleşecek. Sinema severler Filmde Ulubatlı Hasan'ı canlandıran İbrahim Çelikkol ile İstanbul'un son savunucusu Guistiniani'yi oynayan Cengiz Coşkun'un kılıçlı mücadelesini tam 5 dakika kesintisiz izleyecek.

<object width="425" height="373"><param name="movie" value="http://analiztv.aktifhaber.com/player/player.swf" /><param name="flashvars" value="settings=http://analiztv.aktifhaber.com/player_xml.php?v=26308" /><param name="wmode" value="transparent" /><embed width="425" height="373" src="http://analiztv.aktifhaber.com/player/player.swf" flashvars="settings=http://analiztv.aktifhaber.com/player_xml.php?v=26308" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed></object>
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.