FETÖ elebaşı Gülen'in kaçabileceği 4 ülke

FETÖ elebaşı Gülen'in kaçabileceği 4 ülke

Adalet Bakanı Bozdağ, teröristbaşı Fetullah Gülen'in Kanada, Belçika, Norveç ve Brezilya'ya kaçış arayışında olduğunu söyledi.

Adalet Bakanı Bozdağ, ABD’nin Washington eyaletinde, NTV canlı yayınında soruları yanıtladı.

FETO'NUN İADESİ

Fethullah Gülen’in iadesi konusunda ABD’li mevkidaşlarıyla yaptığı görüşmelerin detaylarına ilişkin bilgi veren Bozdağ, 15 Temmuz’a ilişkin Türkiye’nin geçici tutuklama istediğini söyledi.

ELİMİZDE GÜÇLÜ İSTİHBARAT BİLGİLERİ VAR

Fethullah Gülen’in başka bir ülkeye kaçış arayışı içinde olduğuna dair ellerinde güçlü istihbarat bilgileri olduğunu açıklayan Bozdağ, "Başka bir ülkeye kaçış arayışı içinde olduğuna dair elimizde güçlü istihbarat bilgileri var.

Bozdağ: Gülen'in geçici tutuklanması için çok net deliller sunduk VİDEO

4 ÜLKE

KanadaBelçikaNorveçBrezilya gibi bazı ülkelerde yer arayışı var. Bazıları ile ilgili iade sözleşmesi yok. Kaçış için yer arayışında birtakım ülke yönetimleriyle de temas kurma ihtimalleri güçlü. ABD yönetimi ve halkı Türkiye’nin bu konudaki hassasiyetini anlaması için empati yapması lazım.

OBAMA VE AİLESİNE SUİKAST GİRİŞİMİ YAPILMIŞ OLSAYDI..

Eğer Obama ve ailesine suikast girişimi yapılmış olsaydı halkın üzerine tanklar sürülse ve netice 241 ABD vatandaşı öldürülseydi bu işi yapan terör örgütü üyelerini bağlı olduğu örgüt lideri Türkiye’de olsaydı Türkiye ABD’nin iade taleplerine olumlu olumsuz cevap vermemiş olsaydı ABD yönetimi ve halkı ne hissederdi? Tartışmaya mahal bırakmayacak belgeler var. Bize göre sağlam bir dosya. Gülen’in serbestçe dolaşmasını kabul edemeyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.