Feyzioğlu'ndan muhalefete 'Ak Parti'yi devirme taktiği

Feyzioğlu'ndan muhalefete 'Ak Parti'yi devirme taktiği

Ak Parti düşmanlığıyla bilinen TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, muhalefet partilerine Ak Parti'yi devirmek için taktik vermeye başladı.

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, daha önce 7 Haziran seçim sonuçlarını CHP açısından başarısızlık olarak nitelendirerek, CHP'yi kurultaya çağırmıştı.

Yaptığını açıklamalarla sık sık CHP liderliğine gözü olduğunu belli eden Feyzioğlu bu defa, Cumhuriyet gazetesine muhalefet partileri için taktik yazısıyla bu istediğini dile getirdi.

AKP'NİN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN

Feyzioğlu, "Muhalefet partilerinin tamamı veya biri ya da ikisi, AKP’nin 18 eksiğini tamamlamasının önünü kesecek şekilde oylarını artırmanın yolunu bulmalıdır" dedi.

"BEN" DEĞİL "BİZ" DİYEREK RÜZGAR YARATILMALI
Bunun ancak bir rüzgar yaratmakla mümkün olduğunu savunan Feyzioğlu, "Bahsettiğim “rüzgâr”ı yaratmanın önkoşulu, bu partilerde siyaset yapanların egolarından sıyrılmaları, “ben” değil, “BİZ” demeleridir" ifadelerini kullandı.

SİYASİ İDEALLERİM ÜLKEMDEN ÜSTÜN DEĞİL DİYEBİLMELİ
Feyzioğlu yazısının devamında ise, bunun çözümünün tabandan gelen, örgütleri ve halkı kucaklayan kadro hareketleri ile olabileceğini, “benim siyasi ideallerim, ülkemin üstün menfaatlerinden daha önemli değildir" denmesi gerektiğini ifade ederek CHP teşkilatı ve Kılıçdaroğlu'na mesaj verdi.

Feyzioğlu'nun, Kılıçdaroğlu’nun koltuğuna oturmak için eski CHP'li yöneticilerle gizli toplantılar düzenlediği biliniyor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.